Σεξομολογήσεις #448: «Ανακοίνωσέν μου ότι είναι έγκυος – αλλά με άλλον!»

Article featured image
Article featured image

Μια φορά κι έναν καιρό, είχα ένα κορίτσι που μου φώτιζε τον κόσμο μου ολόκληρο. Ξέρεις τι σημαίνει ‘ερωτευμένος σαν χάννος’; Έτσι ήμουν εγώ και κάτι παραπάνω. Ήμουν τρελός και παλαβός για πάρτη της – το ομολογώ. Μέχρι τη μέρα που έγιναν όλα σκατά. Ανακοίνωσέ μου ότι είναι έγκυος – αλλά με άλλον! Δηλαδή, σκέψου να έρχεται μια μέρα να σου πει -το άτομο που το έχεις κάθε μέρα στο κρεβάτι σου-, ότι τούτο ούλλο το διάστημα εξάπλωνε και σε άλλα κρεβάτια και έμεινε ΚΑΙ έγκυος! Ζήτησα να μάθω περισσότερα, να μου πει με ποιον το έκαμνε πίσω που την πλάτη μου… Εκείνη ανένδοτη, δεν μου είπε οτιδήποτε κι έφυγε ήδη από το σπίτι. Πήγε σε άλλη πόλη (νομίζω ότι είναι ο άλλος από κει). Κι εγώ είμαι απλά, ο μαννός της υπόθεσης που δεν το πήρε χαμπάρι, ο κερατάς που του ήρθε κεραμίδα στο κεφάλι. Δεν αγρίεψα, όμως, δεν θύμωσα. Πληγώθηκα. Βλέπεις, τίπστερ, δεν είμαι από αυτούς που θα εκτοξεύσουν απειλές και θα τα κάνουν όλα μαντάρα. Το δέχτηκα αφού περιμένει παιδί. Όμως, θα σου παραδεχτώ ότι νιώθω προδομένος (γιατί είμαι) και μαλάκας γιατί ΕΙΜΑΙ. Και αν περιμένεις να σου πω ότι δεν θα ξαναγαπήσω θα είναι ψέμα. Θέλω να αγαπήσω ΤΩΡΑ.




Ώπα! Μην μου βιάζεσαι και μην μου ψάχνεσαι για νέους έρωτες τόσο σύντομα. Η αγάπη δεν είναι παραγγελιά που την διαλέγεις στο τζουκ μποξ σου και παίζει μόλις εσύ βάλεις κέρμα. Κατακερματίστηκες ο καημένος. Σε πούλησε και σου πούλησε ψέματα. Δώσε χρόνο να ξεπεραστεί (αυτή) και να ξεπεράσεις την προδοσία. Ναι, ναι… σε πρόδωσε η άτιμη αφού ψαχνόταν αλλού και έμεινε και έγκυος με άλλον! Μπες, λοιπόν, για λίγο σε αποχή από όλα. Πρέπει να ξελασκάρει η καρδιά σου, να καλμάρει, να ρεουλαριστεί ξανά και μετά μουντάρεις για νέες αγάπες. Δεν είναι δίκαιο για τα μέσα σου να φέρεις στη ζωή σου κάτι νέο τώρα. Πώς αλλιώς να σου το πω βρε παιδί μου… Έγινε που έγινε αυτό που έγινε, μην πας γυρεύοντας για γεμοσιές. Θα είναι επιπόλαιο, βιαστικό, απρόβλεπτο και αβέβαιο. Το να αναζητάμε νέες αγάπες, μόλις χάσαμε μία, δεν συνιστάται, δεν είναι υγιές και δεν μας βγαίνει συνήθως σε καλό. Γι’ αυτό, παρέμεινε ήρεμος, αγάπησε πρώτα φουλ τον εαυτό σου και μετά ετοιμάζεσαι για νέες αγάπες - μόλις κλείσουν τρεις εβδομάδες αποχής.




#AskTipster

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ