Ένα από τα πιο διαχρονικά μαγαζιά της Λευκωσίας γίνεται 30 την Κυριακή

Απίστευτο πώς περνάνε τα χρόνια!

Article featured image
Article featured image

Στο σχετικά πρόσφατο παρελθόν, κάπου στο 2016 (εντάξει, είναι πρόσφατο σε σχέση με τα χρόνια ζωής των μαγαζιών με τα οποία θα ασχολούμασταν στο πλαίσιο του άρθρου), προσπαθήσαμε να βρούμε ποιοι είναι οι χώροι στο νησί που κατάφεραν να γίνουν classics, μακριά από πρόσκαιρα trends.

Τα τελευταία χρόνια, για παράδειγμα, από τα ορθάδικα πήγαμε στα lounge bars, στα bar-restaurants, τα μεγάλα κέντρα τύπου πίστες και πιο πρόσφατα στα cafes, τα μικρά καφενεδάκια με την ρετρό αισθητική, τα wine bars, αλλά και τα μαγαζιά με αέρα λονδρέζικο και βερολινέζικο.

Το σκηνικό της διασκέδασης αλλάζει συνεχώς. Μαγαζιά κλείνουν, μαγαζιά ανοίγουν.

Πέραν όμως από αυτά που κλείνουν και αυτά που ανοίγουν, είναι και κάποια στέκια που καταφέρνουν να είναι εκεί και να δουλεύουν καλά, πέραν από μόδες της εποχής, καταφέρνοντας τελικά να καταστούν διαχρονικές αξίες.

Ο λόγος φυσικά για τις pubs και μαγαζιά όπως για παράδειγμα η New Division, που την ερχόμενη Κυριακή σβήνει αισίως 30 κεράκια!

Έχουν περάσει ήδη 30 χρόνια από τη μέρα που πρωτολειτούργησε στην καρδιά της Λευκωσίας και άντεξε στον χρόνο επειδή «ο κόσμος εδώ περνά καλά και νιώθει το χώρο σαν να είναι το σπίτι του», μας είχαν πει τότε οι ιδιοκτήτες στο πλαίσιο εκείνου του ρεπορτάζ.

Το πάρτι της Κυριακής (28 Ιουλίου), που θα ξεκινήσει από τις 17.00 και θα κρατήσει ως τις 03.00, «είναι για όσους στήριξαν το μαγαζί με τη φιλία και την αγάπη τους, και για όλες τις γενιές που χόρεψαν μαζί μας», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το σημείωμα για το event.

Πιο κάτω τη λίστα με τους guest DJs για τα 30χρονια της New Division.

newd1.jpg


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ