Γυναίκα υποστηρίζει πως ταξίδεψε στο χρόνο και έμεινε έγκυος από… εξωγήινους


Λίγο οι ζέστες, λίγο η κλιματική αλλαγή, λίγο ο νέος πρωθυπουργός της Βρετανίας, πόσο να αντέξει ο άνθρωπος!

Article featured image
Article featured image


Εκμεταλλευόμενη την δημοφιλία των social media, γυναίκα ανέβασε και έκανε spread ένα βίντεο στο οποίο διηγείται την εμπειρία που είχε από το ταξίδι της στο χωροχρόνο.

Η περιπέτειάς της, την οποία αφηγείται στο κανάλι ApexTV του Youtube χωρίς να γνωστοποιεί τα στοιχεία της, ξεκινάει όταν ήταν 18 ετών και σπούδαζε στο Παρίσι.

Ένας καθηγητής, της πρότεινε μία δουλειά σε ένα εργαστήριο, την οποία δέχθηκε. Στα δύο χρόνια που ήταν εκεί, διαπίστωσε πως υπήρχαν δωμάτια που απαγορευόταν η είσοδος σε άτομα χωρίς εξουσιοδότηση. Κάτι που κατάφερε να αποκτήσει μετά από καιρό, διαπιστώνοντας πως εκεί βρισκόταν μία μηχανή με την οποία ταξίδευες στον χρόνο.

Η επιθυμία της να πραγματοποιήσει ένα τέτοιο ταξίδι, έγινε πραγματικότητα όταν συμπεριλήφθηκε σε μία ομάδα 20 ατόμων που πήγε στο 3.500, όπου ο κόσμος είχε μετατραπεί σε έναν τεράστιο πεδίο μάχης εξαιτίας των ραδιενεργών και των μαγνητικών κυμάτων.

Μάλιστα όχι απλά εγκλωβίστηκε εκεί χωρίς να μπορεί να γυρίσει, αλλά αιχμαλωτίστηκε από εξωγήινους.

Από όλη την ομάδα, μόνο εκείνη επέζησε και άγνωστο πως κατάφερε να γυρίσει πίσω.

Μόνο που όπως υποστηρίζει, δεν ήρθε μόνη της, καθώς είναι 5 μηνών έγκυος, μεταφέροντας ένα έμβρυο που είναι μισό άνθρωπος και μισό εξωγήινος.

Με πληροφορίες από Luben

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ