Έναρξη Θερινών Προβολών στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αττικόν

Το θερινό σινεμά αποτελεί έθιμο, µια παράδοση, ένα θεσµό. Σηματοδοτεί την έναρξη του καλοκαιριού, όπου οι άνθρωποι είναι πιο χαλαροί και ανοιχτοί στην επικοινωνία, μια πολιτιστική πτυχή της καθημερινότητας μας.

Article featured image
Article featured image

Η Πάφος, μια κατεξοχήν πολιτισμική πρωτεύουσα δεν θα μπορούσε να μην συμμετέχει ενεργά στην θερινή κινηματογραφική κουλτούρα. Απώτερος σκοπός είναι η επαναφορά της μεγαλειώδους εμπειρίας η οποία επιτρέπει στον καθένα μας να παρακολουθεί, σε εξαιρετικές συνθήκες προβολής και για πρώτη φορά σε θερινό σινεμά στην Κύπρο, μεγάλες πρεμιέρες σε ταυτόχρονη προβολή με Αμερική. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Κλασικές ταινίες τις οποίες αγαπήσαμε είναι ξανά στη μεγάλη οθόνη, εκεί άλλωστε που είναι και η θέση τους.

Η έναρξη των θερινών πρόβολων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Ιουλίου η ώρα 20:00, στο ειδικά διαμορφωμένο, ανοικτό αμφιθέατρο, του Πολιτιστικού Μέγαρου Αττικόν με την παρουσία του Έντιμου Δήμαρχου Πάφου κ. Φαίδωνα Φαίδωνος, όπως επίσης και άλλων εκλεκτών προσκεκλημένων της δημοσίας ζωής της Πάφου και όχι μόνο.

Αυτό που πρέπει να κάνει ο κάθε ένας από εμάς είναι να βρει την κατάλληλη ταινία που προσαρμόζεται στο ύφος του και να απολαύσει την εκπληκτική εμπειρία, να χαλαρώσει και να γιορτάσει με το δικό του προσωπικό τρόπο την τέχνη του κινηματογράφου.

Πρώτη προβολή για το κοινό το Σάββατο 27 Ιουλίου η ώρα 22:00, και από 28 Ιουλίου μέχρι και τις αρχές Οκτωβρίου 2019, με 2 προβολές καθημερινά, στις 20:00 και στις 22:00.

Θα είμαστε εκεί!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ