Σε ποια χώρα είπαμε πώς εξελέγη πρωθυπουργός ο Κυριάκος;

Άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας.

Article featured image
Article featured image

Στο πλαίσιο της κοινής διάσκεψης Τύπου, μετά τη συνάντησή τους στο Προεδρικό, ο ΠτΔ, αφού είπε όσα είπε, συνεχάρη εκ νέου τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ στο καταληκτικό σχόλιό του εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως ο Έλληνας πρωθυπουργός θα δικαιώσει τις προσδοκίες του κυπριακού λαού…

Ή μισό λεπτό... Στην Ελλάδα εξελέγη πρωθυπουργός, σωστά; Άρα, του ελληνικού λαού είναι που θα δικαιώσει τις προσδοκίες.

«Σας εύχομαι κάθε επιτυχία στους στόχους που έχετε θέσει, με τη βεβαιότητα όπως θα δικαιώσετε τις προσδοκίες του κυπριακού… εεε με συγχωρείτε, του ελληνικού λαού». Το απόσπασμα στο 07:20 του βίντεο.

Πρόεδρε, άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας.

Είναι με ιδιαίτερη χαρά που καλωσορίζω στην Κύπρο και στο Προεδρικό Μέγαρο τον Πρωθυπουργό της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Η επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού επιβεβαιώνει τόσο τους άρρηκτους δεσμούς και το άριστο των σχέσεων μεταξύ των χωρών και των λαών μας, όσο και την κοινή δέσμευση για την ανάληψη πρόσθετων πρωτοβουλιών και δράσεων προς επίτευξη κοινών στόχων. Στο πλαίσιο αυτό, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε σε βάθος και να ανταλλάξουμε απόψεις επί μίας σειράς σημαντικών ζητημάτων που αφορούν τις προοπτικές επανέναρξης ουσιαστικού διαλόγου για επίλυση του Κυπριακού, τις πρόσφατες Τουρκικές προκλήσεις, τους ενεργειακούς μας σχεδιασμούς και τους τρόπους περαιτέρω εμβάθυνσης της συνεργασίας μας τόσο εντός της Ευρώπης όσο και στην ευρύτερη μας περιοχή.

Posted by Νίκος Αναστασιάδης (Nicos Anastasiades) on Monday, 29 July 2019

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ