«Στα Δημόσια Σχολεία τώρα πια διδάσκονται νέα μαθήματα, όπως η γιόγκα, η ομοφυλοφιλία κλπ»

Ο νέος καθαγιασμένος λόγος του Αμβρόσιου μόλις κυκλοφόρησε. Ευλόγησον!

Article featured image
Article featured image

Μπορεί να απείχε λίγο καιρό από τα κοινά, ίσως γιατί το τελευταίο διάστημα είχε μπλέξει με κάτι δίκες για ρητορική μίσους και ρατσιστικό λόγο ενάντια στους ομοφυλόφιλους και έτρεχε να γλυτώσει από τις πιθανές διώξεις, ωστόσο ο γλυκύτατος Μητροπολίτης Αμβρόσιος, επέστρεψε δριμύτερος και φορτσάτος με αφορμή τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αμβρόσιος αποφάσισε να καλέσει τον κόσμο να αποτελειώσει τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, τους οποίους κατηγορεί ότι ξεθεμελίωσαν τις ελληνοχριστιανικές παραδόσεις και ότι στα σχολεία πλέον διδάσκεται η γιόγκα. Και ας μην ξεχνάμε πως του είχε επιρρίψει ευθύνες για τη φωτιά στο Μάτι, γιατί είναι Άθεος, όχι για κάτι άλλο.

Όπως λέει: «Η Χώρα μας, αγαπητοί μου αδελφοί, οδεύει ολοταχώς προς τις εκλογές! Την προσεχή Κυριακή 7 Ιουλίου οι Έλληνες, όσοι βέβαια αγαπούν τήν Ελλάδα μας και την Εκκλησία της Ελλάδος, θα δώσουν τη χαριστική βολή στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ψυχορραγεί και στον Πρωθυπουργό κ. Αλέξιο Τσίπρα, ο οποίος ως σκοπό της Πρωθυπουργίας του έβαλε να τα διαλύσει ΟΛΑ!. Στα Δημόσια Σχολεία τώρα πια διδάσκονται νέα μαθήματα, όπως η ΓΙΟΓΚΑ, η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ κλπ.»

Ενώ σε άλλο σημείο λέει: «Ο κ. Τσίπρας αποσιωπά τα εγκλήματα του ΣΥΡΙΖΑ, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, και μας καλεί ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ή και ………ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΜΑΣ!.


Με πληροφορίες από LUBEN

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ