Θερινές προβολές στη Λευκωσία με παγωμένο καρπούζι ή σουβλάκι

Η Vourate Productions Ltd σε συνεργασία με την ARK P.CH Ltd αναβιώνουν τη μαγεία του θερινού κινηματογράφου, κάτω από τον έναστρο ουρανό της Λευκωσίας!

Article featured image
Article featured image

Ο χώρος της Παραμυθούπολης , στο Στρόβολο, διαμορφώνεται για να φιλοξενήσει 250 περίπου άτομα, και αναμένεται να αποτελέσει το νέο hot spot της πρωτεύουσας. Μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να ζήσουν μια αξέχαστη και ξεχωριστή κινηματογραφική εμπειρία.

Στον χώρο του θερινού κινηματογράφου θα προσφέρεται φαγητό και ποτό, έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας με την παρέα του να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ταινία, απολαμβάνοντας δροσερά κοκτέιλ, ή μια φέτα παγωμένου καρπουζιού ή το σουβλάκι ή το μπέργκερ του.

Η πρεμιέρα γίνεται με την προβολή της ταινίας ΒΟΥΡΑΤΕ ΓΕΙΤΟΝΟΙ, τη Δευτέρα 8 Ιουλίου, στις 20:30, ενώ στις 22:45 ακολουθεί η ταινία «A STAR IS BORN». Οι θερινές προβολές θα συνεχιστούν μέχρι και τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Οι θερινές προβολές θα είναι καθημερινές και θα διαρκέσουν για δύο περίπου μήνες. Θα αποτελούνται από μεγάλη γκάμα ταινιών του αμερικανικού, του ελληνικού και του κυπριακού κινηματογράφου, που αγαπήθηκαν από το κοινό. Κάθε εβδομάδα θα υπάρχει προβολή τεσσάρων διαφορετικών ταινιών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε μπείτε στη σελίδα στο fb Summer Movie Nights.

LOGO.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ