Αναβάθμιση των προγραμμάτων Διοίκησης Επιχειρήσεων

Κύριος στόχος του Κολεγίου είναι ο εμπλουτισμός των γνώσεων και ικανοτήτων των φοιτητών του βάση τις ανάγκες της αγοράς εργασίας.

Article featured image
Article featured image

Έτσι λόγω της διαρκούς εξέλιξης του κλάδου και μετά από προεργασία μηνών, οι Υπεύθυνοι Σπουδών του Κολεγίου έχουν αιτηθεί τροποποίηση του Πτυχίου και Μεταπτυχιακού Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Κυπριακό Συμβούλιο Αναγνώρισης Σπουδών (ΚΥΣΑΤΣ).

Χαρακτηριστικά το πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων προσμένετε να αποκτήσει δύο ειδικότητες με τεράστια ζήτηση στην αγορά εργασίας. Πλέον οι φοιτητές θα μπορούν να επιλέξουν κατεύθυνση είτε Διοίκηση, είτε Λογιστική με περισσότερα μαθήματα κατέυθυνσης. Μάλιστα, στόχος των αρμοδίων είναι να δίνονται έως 9 εξαιρέσεις από τις εξετάσεις ACCA. Στο μεταπτυχιακό, οι φοιτητές θα έχουν επίσης περισσότερα μαθήματα επιλογής και μετά τις ειδικεύσεις στην Διοίκηση, Χρηματοοικονομικά, Μάρκετινγκ και Ανθρώπινο Δυναμικό, προστίθεται και η Διοίκηση Ξενοδοχείου.  Στόχος είναι αυτές οι αλλαγές να εφαρμοστούν τον Οκτώβριο του 2020.

aaa.jpg



Επίσης συμφωνήθηκε η αύξηση των δωρεάν σεμιναρίων και των διαλέξεων για το επόμενο έτος, ώστε οι φοιτητές να έχουν μεγαλύτερη έκθεση στην αγορά εργασίας. Τέλος το Γραφείο Καριέρας με μια σειρά κινήσεων θα αυξήσει την δράση του, δίνοντας περισσότερες ευκαιρίες σε ταλαντούχους φοιτητές και απόφοιτους.

Το American College προσφέρει αξιολογημένο Δίπλωμα, Πτυχίο και Μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο 22 368 013.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ