Οι Αρχές εντόπισαν την πρωταγωνίστρια του viral βίντεο με το παγωτό

Εντοπίστηκε το κορίτσι που είχε γλύψει το παγωτό και το έβαλε ξανά στο ψυγείο της υπεραγοράς. Τι αναμένεται να γίνει τώρα;

Article featured image
Article featured image

Οι Αρχές ανακοίνωσαν πως βρέθηκε το κορίτσι που προκάλεσε οργή μετά από βίντεο που τη δείχνει να γλείφει ένα παγωτό και να το βάζει πάλι πίσω στο ψυγείο σούπερ μάρκετ.

Το βίντεο άρχισε να διαδίδεται μέσω social media την περασμένη εβδομάδα και μέσα σε λίγες ώρες είχε κάνει το γύρο του κόσμου, αν και τελικά διαπιστώθηκε πως είχε τραβηχτεί μέσα σε κατάστημα Walmart πόλης του Τέξας.

Η Αστυνομία και η Πυροσβεστική δήλωσαν ότι είχαν εντοπίσει τόσο το κορίτσι, όσο και τον φίλο της ο οποίος την κατέγραφε με το κινητό του να παίρνει το παγωτό από το ψυγείο, να το ανοίγει, να το γλείφει και να το βάζει πάλι πίσω γελώντας με την πράξη της.



Και οι δύο παραδέχτηκαν την πράξη τους, αλλά τώρα δεν είναι ξεκάθαρο αν τελικά θα αντιμετωπίσουν κάποια ποινή όπως αρχικά είχε γραφτεί. Κατά τις πληροφορίες οι Αρχές δεν προτίθενται να ασκήσουν κατηγορίες εναντίον του κοριτσιού καθώς είναι ανήλικη και αυτό δεν προβλέπεται για τους κάτω των 17, σύμφωνα με το νόμο της Τέξας. Η όποια τιμωρία θα εξαρτηθεί από την διακριτική ευχέρεια του συστήματος δικαιοσύνης ανηλίκων. Η αστυνομία συζητά με την εισαγγελία επί του παρόντος σχετικά με τη συμμετοχή του φίλου για να αποφασιστεί αν θα αντιμετωπίσει κατηγορίες, καθώς είναι ενήλικος.

Οι Αρχές ανέφεραν πως ο εντοπισμός του κοριτσιού δεν ήταν εύκολος και πως κατέληξαν σε 4-5 υπόπτους προτού βρουν την «ένοχη», η οποία είχε καυχηθεί για την πράξη της.

Πριν φτάσουν στην ταυτότητα του κοριτσιού, είχαν δηλώσει ότι θα μπορούσε να αντιμετωπίσει κατηγορία για κακούργημα δευτέρου βαθμού για παραποίηση σε καταναλωτικό προϊόν, κάτι που επιφέρει ποινή φυλάκισης δύο έως 20 ετών και πρόστιμα έως και 10.000 δολάρια.


Πηγή: Lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ