Γυναίκα έγλειψε παγωτό και το έβαλε πίσω στο ψυγείο της υπεραγοράς

Μη σου τύχει να είσαι αυτός που θα αγοράσει κάτι τέτοιο.

Article featured image
Article featured image


Σε όλους έχει συμβεί κάποια στιγμή να βρούμε μια τρίχα στο φαγητό μας ή κάποιο άλλο ξένο αντικείμενο, αλλά όταν πας σε κάποιο εστιατόριο ή fast food είναι κάτι που περιμένεις. Εκεί που σίγουρα δεν περιμένεις κάποιος να επέμβει σε τρόφιμα που θα αγοράσεις για το σπίτι, είναι σε ένα super market, όπου όλου είναι σφραγισμένα και πακεταρισμένα, όπως ένα παγωτό.

Κι όμως, μία γυναίκα στο Τέξας μπήξε στην υπεραγορά, άνοιξε το ψυγείο με τα παγωτά, διάλεξε τη γεύση που της άρεσε, έγλυψε λίγο και το επέστρεψε πίσω στη θέση του.

Η αηδιαστική πράξη της απαθανατίστηκε από τις κάμερες ασφαλείας του χώρου και χιλιάδες χρήστες των social media μοιράστηκαν το σχετικό βίντεο. Το βίντεο προκάλεσε οργή στο διαδίκτυο και πολλοί χρήστες επιδόθηκαν σε μια εκστρατεία με στόχο τον εντοπισμό της γυναίκας που προχώρησε στην αηδιαστική πράξη.


Το βίντεο έφτασε στις αρχές, αλλά και στην εταιρεία Blue Bell που παρασκευάζει τα συγκεκριμένα παγωτά. Το περιστατικό συνέβη σε ένα τοπικό Walmart, στο Λάφκιν του Τέξας. Όπως μεταδίδει το CBSNews, για την πράξη της αυτή, η γυναίκα μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπη ακόμα και με πολυετή ποινή κάθειρξης.

Σε ανακοίνωσή της, τη Δευτέρα, η Blue Bell διαβεβαιώνει ότι το παγωτό που έγλειψε η «πρωταγωνίστρια» του βίντεο, δεν πωλήθηκε ποτέ. «Το προσωπικό μας αναγνώρισε το μέρος που γυρίστηκε το βίντεο και ελέγξαμε το ψυγείο. Βάσει του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας (...) πιστεύουμε ότι έχουμε αποσύρει τη συγκεκριμένη συσκευασία», λέει η εταιρεία που αφαίρεσε όλα τα παγωτά Tin Roof που βρήκε στο ψυγείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η τοπική αστυνομία έχει ήδη ταυτοποιήσει τη γυναίκα και εργάζεται για την αναγνώριση του συνεργού της που τραβούσε βίντεο. Οι αρχές προειδοποιούν ότι τέτοιου είδους συμπεριφορά και αλλοίωση προϊόντων επισύρει ποινές από δύο χρόνια φυλάκισης έως και 20 έτη κάθειρξης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ