Καρντάσια -πατέρας, μάνα και κόρη- πωλούσαν ναρκωτικά μέσα σε κούκλες

Εξαρθρώθηκε οικογενειακή επιχείρηση εμπορίας κοκαΐνης, αφού διακινούσαν ναρκωτικά μέσα σε παιδικές κούκλες.

Article featured image
Article featured image

Σε «οικογενειακή επιχείρηση» είχε μετατρέψει το εμπόριο κοκαΐνης μια οικογένεια στη Θεσσαλονίκη.

Πατέρας, μητέρα και κόρη συνελήφθησαν και κατηγορούνται ότι δρούσαν ως μέλη οργανωμένου κυκλώματος, που έκρυβαν και διακινούσαν τις ναρκωτικές ουσίες κρυμμένες μέσα σε παιδικές κούκλες.

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίστηκε το ζευγάρι να κινείται ύποπτα με αυτοκίνητο στο Πλατύ Ημαθίας.

Στον έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στο όχημα, ιδιοκτησίας της 20χρονης κόρης του ζευγαριού, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα στο εσωτερικό μιας παιδικής κούκλας, δύο δέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους 205 γραμμαρίων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 45χρονη μητέρα παρέλαβε την παιδική κούκλα με την κρυμμένη ποσότητα κοκαΐνης νωρίτερα από την Αθήνα και τη μετέφερε μέχρι την Ημαθία με τρένο, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή της στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του αντρόγυνου στην περιοχή της Χαλκηδόνας, όπου εντοπίσθηκε και συνελήφθη και η 20χρονη κόρη τους, και βρέθηκαν δύο ακόμη παρόμοιες παιδικές κούκλες, που έφεραν κρύπτες, τις οποίες φέρεται ότι χρησιμοποιούσαν για την απόκρυψη και μεταφορά των ποσοτήτων κοκαΐνης.

Επίσης, κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 8.640 ευρώ και το αυτοκίνητο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία: makthes.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ