Ο Χρήστος Μπάρκας κάνει «κρατς» στην Κύπρο


Ο δημοφιλής παίχτης του επιτυχημένου ριάλιτι μαγειρικής έρχεται στο νησί μας για να διδάξει.

Article featured image
Article featured image


Στο πλαίσιο της προετοιμασίας των φοιτητών του για την αγορά εργασίας και για διάφορους διαγωνισμούς μαγειρικής, το American College ανακοίνωσε αποκλειστική συνεργασία με έναν ακόμη έμπειρο και πετυχημένο σεφ.

Έτσι, μετά τους Τιμολέων Διαμαντή, Phil Hardy και Φώτης Φωτίου, ο Χρήστος Μπάρκας, έρχεται στην Κύπρο για μια σειρά τεσσάρων απολαυστικών σεμιναρίων αποκλειστικά για τους φοιτητές μαγειρικής του Κολεγίου.


Η θεματολογία των σεμιναρίων έχει να κάνει με παραδοσιακές τεχνικές μαγειρικής της Μεσογειακής κουζίνας με το πρώτο σεμινάριο να ξεκινάει το Νοέμβριο. Αξίζει να σημειωθεί πως οι φοιτητές του Κολεγίου θα μαγειρέψουν δίπλα στον αγαπημένο τους σεφ χωρίς καμία απολύτως χρέωση.

Ο Λειτουργός Μάρκετινγκ του American College Γιάννης Ιωάννου τόνισε πως «Είναι σημαντικό οι φοιτητές μας να παρακολουθούν επιπλέον σεμινάρια από πετυχημένους επαγγελματίες. Έτσι, εκτός από επιπλέον γνώσεις, έχουμε παρατηρήσει πως αυξάνεται και ο ενθουσιασμός τους για το επάγγελμα, το οποίο θέλουν να ακολουθήσουν. Η ιδέα να συνεργαστούμε με τον Χρήστο προήρθε από τον επαγγελματισμό και τον αψεγάδιαστο χαρακτήρα του. Το Κολέγιο μας δε θέλει να προάγει μόνο καλούς επαγγελματίες, αλλά και ανθρώπους με αξίες».

Το American College προσφέρει αναγνωρισμένο πτυχίο στις Γαστρονομικές Τέχνες και στην Διοίκηση Ξενοδοχείου με δυνατότητα φοιτητής χορηγίας έως 3420€.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ