«Αθλητής» MMA κτυπά ανελέητα δύο άλλους τουρίστες σε καβγά στην Κύπρο

Στο βίντεο που δημοσίευσε η Daily Mail εκτυλίσσεται ένας άγριος καβγάς με πρωταγωνιστές έναν «αθλητή» του MMA και δύο άλλους τουρίστες.

Φαίνονται τα τρία άτομα να έχουν αρχικά μια έντονη λεκτική διαφωνία, την ίδια ώρα που μια γυναίκα να προσπαθεί να τους χωρίσει.

Και ενώ μετά την παρέμβαση της γυναίκας φαίνεται ο καβγάς να έχει τελειώσει, ξαφνικά ο αγνώστων στοιχείων άνδρας πετάει τη μπλούζα του και επιτίθεται στους δύο τουρίστες.

Στα επόμενα δευτερόλεπτα ο -κατά τους αυτόπτες μάρτυρες- αθλητής του ΜΜΑ «βγάζει νοκ άουτ» τον έναν από τους τουρίστες, ενώ τον δεύτερο τον ρίχνει τουλάχιστον τρεις φορές στο έδαφος.

Αν όντως ο τύπος είναι αθλητής, κρίμα για την αντίδρασή του και για την αυτοπειθαρχία που ποτέ δεν επέδειξε, ως είθισται σε τέτοια περιστατικά, περισσότερο όμως κρίμα για τις σκηνές από μεσαίωνα που βλέπουμε στο βίντεο.

Για το περιστατικό, πάντως, που συνέβη στην Αγία Νάπα, είναι ενήμερη η αστυνομία που διεξάγει έρευνα, προσπαθώντας σε πρώτη φάση να ταυτοποιήσει τους τρεις άνδρες που πήραν μέρος στον καβγά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ