Influencer δημοσίευσε φωτογραφίες από το τροχαίο της και το ίντερνετ εξοργίστηκε

Το τροχαίο που φωτογραφήθηκε άψογα απέσπασε πολλά αρνητικά σχόλια.

Article featured image
Article featured image

Αμηχανία, απορίες, αλλά και οργή προκάλεσε το τροχαίο μιας νεαρής influencer στο Instagram.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή:

Η Μitchell δημοσίευσε τις εικόνες πριν από δύο εβδομάδες, ενώ είχε ένα ατύχημα με μηχανή που την άφησε ελαφρά τραυματισμένη, αλλά πολύ σοκαρισμένη, όπως είπε η ίδια.

Κατά τα λεγόμενά της, τις φωτογραφίες που την δείχνουν πεσμένη στο έδαφος, τράβηξε μια φίλη της, η Lindsey, που επέβαινε σε άλλη μηχανή και συνέχισε να απαθανατίζει όλο το τραγικό συμβάν.

Όλες αυτές οι φωτογραφίες -συμπεριλαμβανομένων μερικών που δείχνουν την κοπέλα στον δρόμο και δίπλα της ένα μπουκάλι με εμφιαλωμένο νερό Smartwater- μοιράστηκαν έπειτα στο Instagram.

1537646_troxeo4.PNG.jpg

1537647_troxeo99.PNG.jpg

Οι αντιδράσεις ήταν μάλλον αναμενόμενες καθώς πολλοί αμφισβήτησαν ακόμη και την ίδια την ιστορία του τροχαίου, ενώ σχολίαζαν το πόσο στημένο φαινόταν το ότι δίπλα της υπήρχε ένα μπουκάλι με νερό γνωστής εταιρείας, τοποθετημένο με τρόπο που έμοιαζε ως διαφήμιση.

1537648_troxeo99t.PNG.jpg

Η Tiffany Mitchell, η οποία έχει πάνω από 211.000 ακολούθους στο Instagram, δήλωσε στο BuzzFeed News ότι «ποτέ δεν θα μετέτρεπε μια πολύ σημαντική προσωπική ιστορία όπως αυτή, σε διαφήμιση για κάποια εταιρεία».

«Λυπάμαι που μερικοί άνθρωποι το ερμήνευσαν με αυτόν τον τρόπο», πρόσθεσε, προτού ζητήσει από το BuzzFeed News να μην δημοσιοποιήσει την ιστορία, καθώς θα τραβούσε αρνητική προσοχή.

Τελικά το άρθρο δημοσιεύτηκε και όλα όσα συμβαίνουν στις φωτογραφίες έχουν διχάσει το διαδίκτυο.

1537649_troxeo-influencer.PNG.jpg

Με πληροφορίες από τη Lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ