Κάπως έτσι θα είναι το iPhone 11

Η Apple και η παρουσίαση του iPhone 11 μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία και συνεχώς εμφανίζονται στη δημοσιότητα όλο και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις καινοτομίες που θα έχουν ενσωματωθεί στο νέο κινητό.

Article featured image
Article featured image

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Bloomberg, η νέα γκάμα κινητών θα διαθέτει και νέα ονομασία.

Η παρουσίασή του θα γίνει πιθανότατα τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, στο εμβληματικό αμφιθέατρο Steve Jobs.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, μαζί με το νέο iPhone, θα παρουσιαστούν και οι βελτιωμένες εκδόσεις των προϊόντων της εταιρείας.

Ανάμεσα σε αυτό περιλαμβάνονται το ανανεωμένο iPad Pro, το νέο iPad, αναβαθμισμένο το Apple Watch, καθώς επίσης και το ανασχεδιασμένο και μεγαλύτερο MacBook.

Δίπλα τους αναμένονται να εμφανιστούν τα νέα Airpods και το νέο AirHome, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Bloomberg

Ίσως η πιο σημαντική αλλαγή να είναι η ονομασία του, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συσκευές θα ονομάζονται iPhone 11 και iPhone 11 Pro.

s3MzX56cNHXcs6rApdZxpE.jpg

Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η εξωτερική εμφάνισή τους θα είναι σχεδόν πανομοιότυπη με την υπάρχουσα σειρά.

Οι περισσότερες αλλαγές θα είναι εσωτερικές.

Ενδεχομένως η πιο σημαντική από αυτές να είναι η μεγαλύτερη και καλύτερη κάμερα στο πίσω μέρος του κινητού. Θα περιλαμβάνει και έναν τρίτο φακό, ο οποίος θα επιτρέπει πολύ καλύτερες επιδόσεις.

Θα προσφέρει καλές ευρυγώνιες φωτογραφίες, καθώς και βίντεο.

Η εταιρεία περιβάλλει με πέπλο μυστηρίου τι ακριβώς θα κάνει ο εν λόγω φακός, κάτι που έχει επιτρέψει να καλλιεργηθούν πολλές φήμες για τις νέες δυνατότητες που θα προσφέρει.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ του Bloomberg, ο τρίτος φακός ενδέχεται να βρίσκεται μόνο στο iPhone 11 Pro.

Όλες, όμως, οι νέες συσκευές θα βγάζουν φωτογραφίες με υψηλότερη ανάλυση και βελτιωμένες επιδόσεις σε χαμηλό φωτισμό. Ακόμη, θα διαθέτουν καλύτερες και περισσότερες δυνατότητες λήψης βίντεο, ενώ θα δοθεί ώθηση στην προσθήκη ειδικών εφέ.

Το iPhone 11, όπως όλα τα προηγούμενα μοντέλα της αμερικανικής εταιρείας θα βασιστεί στο νέο chipset της εταιρείας, Α13 Bionic.

Το A13 το πιθανότερο είναι να συνοδεύεται από 4GB RAM στα premium high-end μοντέλα, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με τον αποθηκευτικό χώρο ενδέχεται να δούμε μοντέλα, στα 128, 256 και 512GB.

Σε όλες τις υπόλοιπες συσκευές, καθώς επίσης και στα ίδια τα iPhones, αναμένονται σημαντικές βελτιώσεις στον τρόπο λειτουργία τους από την Apple.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ