Εναλλακτικό γάλα… για εναλλακτικά ροφήματα!

Δύο νέες αφίξεις φυτικού γάλακτος προσφέρονται τώρα στα Coffee Island και απογειώνουν τη γεύση της αγαπημένης σου συνήθειας. Τα Coconut Professional & Almond Professional.

Article featured image
Article featured image

SOYA Milk Professional, COCONUT Milk Professional και ALMOND Milk Professional στα Coffee Island. Οι πιο healthy επιλογές για να απολαύσεις τον αγαπημένο σου καφέ. Είτε προτιμάς Cappuccino, Latte, Flat White, Freddo Cappuccino, ή Iced Latte.

Οι επιλογές φυτικού γάλακτος κερδίζουν συνεχώς έδαφος και γίνονται ιδιαίτερα δημοφιλείς στους λάτρεις του καφέ. Τα υπέρ των φυτικών επιλογών σε γάλα όπως το γάλα σόγιας, αμυγδάλου και καρύδας είναι πολλά. Η πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, οι πλούσιες βιταμίνες και η πηγή ασβεστίου και καλίου που τα προσδιορίζουν, κατατάσσουν εδώ και καιρό το φυτικό γάλα στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Συγκεκριμένα το γάλα σόγιας, καρύδας και αμυγδάλου είναι επίσης η νούμερο ένα επιλογές και η εναλλακτική λύση για όλους όσους έχουν δυσανεξία στη λακτόζη.

65883 coffee island milk choices final-01.jpg


Με μόνο 30 σεντ επιπλέον, πρόσθεσε στον αγαπημένο σου κρύο ή ζεστό καφέ Soya Milk Professional ή Coconut Milk Professional ή Almond Milk Professional και απογείωσε τη γεύση της αγαπημένης σου συνήθειας.

Η Coffee Island δε σταματά να αναζητά τις καλύτερες επιλογές και να καλύπτει τις ανάγκες των απανταχού Coffeeislanders… γιατί ο καφές είναι κομμάτι της ζωής και της καθημερινότητάς μας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ