Τον Οκτώβρη παίζει τριήμερο και σου προτείνουμε 10 εναλλακτικούς προορισμούς για να «πεταχτείς»

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές ένα φθινοπωρινό break επιβάλλεται.

Τον Οκτώβρη παίζει τριήμερο και σου προτείνουμε 10 εναλλακτικούς προορισμούς για να «πεταχτείς»

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές ένα φθινοπωρινό break επιβάλλεται.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία: AsmuSe/Pixabay


Μπορεί ακόμη να βρισκόμαστε σε mood καλοκαιριού με τη βερμούδα και τη διχαλωτή παντόφλα να έχουν γίνει δεύτερο δέρμα μας, ωστόσο σύντομα μπαίνουμε στο φθινόπωρο με τη διάθεση και τον καιρό να αλλάζει σταδιακά.

Για να μην σε πάρει από κάτω και επειδή οι επόμενες καλοκαιρινές διακοπές είναι πολύ μακριά, το Check In Cyprus ετοίμασε μία λίστα με 10 προορισμούς, ιδανικούς για φθινόπωρο, για να μας βοηθήσει να προγραμματίσουμε μια μικρή απόδραση λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος.

Η εμβληματική Βιέννη

shutterstock_233157673-390cfc6cd05b.jpg


Χρόνια σχεδιάζατε να την επισκεφθείτε. Να λοιπόν, που ήρθε η ώρα. Ετοιμάστε βαλίτσες, πάρτε μαζί σας ζεστά ρούχα και επισκεφθείτε την πιο αρχοντική, κοσμοπολίτικη και… πολιτισμένη πρωτεύουσα της Ευρώπης! H αυστριακή πρωτεύουσα δεν θα μπορούσε να λείπει απ’ τη λίστα με τους τοπ φθινοπωρινούς προορισμούς. Η Βιέννη φημίζεται έτσι κι αλλιώς για τα εξαιρετικά μουσεία της, που μπορείτε να γυρίσετε όλο τον χρόνο (ένα ταξίδι δεν φτάνει!). Ο Νοέμβρης, επιπλέον, είναι ο μήνας της τέχνης στην αυστριακή πρωτεύουσα με highlights την έκθεση «Art & Antique» στο παλάτι Hofburg. Περισσότερες εκπλήξεις επιφυλάσσει αργότερα και η καλλιτεχνική εβδομάδα Vienna Art Week.


Η γεμάτη μυστήριο Βουδαπέστη

budapest-panorama-588099207-597ba0fa03f40200109d27d2.jpg


Χρειάζεστε πολλές αφορμές για να κάνετε αναζήτηση για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για τη μαγευτική Βουδαπέστη; Αν ναι, πώς σας ακούγεται το φεστιβάλ σύγχρονης τέχνης CAFe; Λαμβάνει χώρα στην ουγγρική πρωτεύουσα τον Οκτώβρη και είναι ένα από τα καλύτερα events που διοργανώνονται στη χώρα.
Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν μουσικές παραστάσεις, εκθέσεις ζωγραφικής, θέατρο, χορό σε μερικούς από τους ωραιότερους χώρους, όπως το Μουσείο Ιστορίας της Βουδαπέστης, το κέντρο σύγχρονης τέχνης Trafó, καθώς και σε άλλα πολιτιστικά ιδρύματα και καφετέριες σε όλη την πόλη.

Tip: Αν αγαπάτε το φαγητό και ταξιδέψετε στη Βουδαπέστη φέτος τον Νοέμβρη, μη χάσετε και το φεστιβάλ κρασιού και τυριού στο κάστρο Vajdahunyad Castle!


Δείτε ολόκληρη τη λίστα στο CHECK IN CYPRUS

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ