EVENT 3 - True Music Cyprus x Disco

Το True Music Event Cyprus, επιστρέφει στη Λεμεσό για ακόμη ένα μεγάλο πάρτι στις 3 Αυγούστου.

Article featured image
Article featured image

Γιορτάζουμε ακούγοντας Disco μουσική, στο μοναδικό Sousami Bar, ένα χώρο που «γέννησε» σπουδαίους djs και μουσικούς στα χρόνια της λειτουργίας του.

Πρωταγωνιστές, μερικοί από τους καλύτερους Djs και διοργανωτές φεστιβάλ του νησιού, όπως ο Cotsios O Pikatillis, το «μυαλό» πίσω από το AfroBanana Festival, ο Aristodemos συνιδρυτής του Honest Electronics, ο DJ Marcos φημισμένος για τη μεγάλη συλλογή του σε μουσική disco και ο Patsas, ιδρυτής του Brandy Sour.


EVENT HIGHLIGHTS



COTSIOS O PIKATILLIS

pikatilis.png

Το όνομα του έχει γίνει πλέον συνώνυμο με εθιστικά disco love songs και beats που κρατάνε τους party lovers στο χορό μέχρι τελικής πτώσεως. O Cotsios O Pikatillis, είναι επίσης ο ιδρυτής του Afrobanana Festival, και ποτέ δεν σε απογοητεύει με τα μοναδικά και αποκλειστικά δικά του μουσικά sets, παιγμένα σε βινύλιο.


ARISTODEMOS

aristodemos.png

Ένας σοβαρός “παίχτης” στην μουσική σκηνή της Κύπρου από το 2011, ο Aristodiemos φημίζεται για τον τρόπο με τον οποίο συνδυάζει τη μουσική του, χρησιμοποιόντας πολλά και διάφορα genre μουσικής στα set του. Είτε επιλέγει funk & disco, σε sexy μπαράκια, χορευτικά house σε μεγάλα beach bar, είτε ανεβάζει το tempo με break beats σε κλάμπ, αυτός ο DJ και συνιδρυτής του House Electronics, παίζει σε όλα τα μεγάλα και σημαντικά μουσικά φεστιβάλ και events του νησιού.


DJ MARCOS

dj marcos.png

DJ Marcos έχει την ικανότητα να ταξιδεύει τους ακροατές του σε ένα περιπετειώδης μουσικό ταξίδι με τις επιλογές του από disco και house, αναμειγμένες με Balearic και Afro-beats sounds. Αφοσιωμένος στην ηλεκτρονική μουσική, με τις απαιτούμενες γνώσεις για να υποστηρίξει το πάθος του, φουντώνει σιγά σιγά την φήμη του και προσφέρει μοναδικά groovy sets σε όλο το νησί.


PATSAS

patsas.png

Ο DJ Patsas αγαπάει να κάνει τους ανθρώπους να χορευούν και έχει το μουσικό know-how, για να τους κρατήσει στο dance floor για ώρες. Ιδρυτής του Brandy Sour, έχει χαράξει το όνομα του στη καρδία της contemporary μουσικής, των events, αλλά και γενικότερα της DJ σκηνής της Κύπρου. Μέσα από τη μουσική του, ταξιδεύει το κοινό σε μοναδικά μονοπάτια, με παράξενα στην αρχή αλλά υπέροχα στο τέλος κομμάτια, house και disco μουσικής.



INTERVIEW

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ