Αυτό είναι το πιο «βρώμικο βίντεο» που γύρισε το Pornhub μέχρι σήμερα

Οι εικόνες που ακολουθούν μπορεί να ενοχλήσουν.

Article featured image
Article featured image

Ειδικά εάν έχεις αυξημένη οικολογική συνείδηση, τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα για εσένα.

Έως σήμερα, είχαμε συνηθίσει τη γνωστή πλατφόρμα ερωτικών ταινιών να ασχολείται μόνο με τις σεξουαλικές μας επιθυμίες και προτιμήσεις. Πρόσφατα, ωστόσο, αναγνωρίζοντας και τη μεγάλη επίδραση που έχει σε εκατομμύρια κόσμου διεθνώς, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα βίντεο θέλοντας να ενημερώσει και να προβληματίσει για την τεράστια ρύπανση των ωκεανών από τα σκουπίδια. Γι’ αυτό δημιούργησε το πιο «βρώμικο βίντεο όλων των εποχών».

Η συγκεκριμένη καμπάνια ονομάζεται «Dirtiest Porn Ever» και πρωταγωνιστεί το δημοφιλές ζευγάρι ταινιών πορνό, LeoLulu, με την ερωτική σκηνή να εξελίσσεται σε μια παραλία γεμάτη σκουπίδια.

Αρχικά δεν είναι εύκολο να δεις την ερωτική πράξη καθώς τα σκουπίδια κρύβουν τη θέα, όμως σταδιακά ένα συνεργείο καθαριότητας τα απομακρύνει και το ζευγάρι αποκαλύπτεται σε όλο του το «γυμνό μεγαλείο».

Για κάθε view το Pornhub θα κάνει χρηματική δωρεά στη μη κυβερνητική οργάνωση Ocean Polymers η οποία ασχολείται με την εξεύρεση λύσεων για την απομάκρυνση και διαχείριση των πλαστικών απορριμμάτων στους ωκεανούς και τις θάλασσες του πλανήτη.

Ο Corey Price, αντιπρόεδρος του Pornhub, δήλωσε ότι, ενώ η ιστοσελίδα μπορεί να είναι γεμάτη με «βρωμιά», οι παραλίες του κόσμου δεν πρέπει να είναι: «Από σήμερα, 12,7 εκατομμύρια τόνοι πλαστικού μπορούν να βρεθούν στα βάθη των ωκεανών μας. Αυτό που ίσως είναι ακόμη πιο συγκλονιστικό, είναι ότι οι επιστήμονες προβλέπουν ότι σε 30 χρόνια θα υπάρξουν περισσότερα πλαστικά από τα ψάρια στους ωκεανούς μας».

«Η ρύπανση από τον ωκεανό είναι πλέον κρίσιμο και σημαντικό ζητήματα της ζωής μας που μόνο χειροτερεύει με την πάροδο του χρόνου, γι’ αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα μας, για να ευαισθητοποιήσουμε και να εμπνεύσουμε την αλλαγή -όχι μόνο προς το παρόν, αλλά για τις επόμενες γενιές Είμαστε βρώμικοι εδώ στο Pornhub, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι παραλίες μας πρέπει να είναι» κατέληξε, την ώρα που η καμπάνια υπογραμμίζει ότι υπάρχουν και ότι στη «βρωμιά» που μπορεί να δεχτεί κανείς -ακόμα και το μεγαλύτερο σάιτ αισθησιακών βίντεο στο Διαδίκτυο.


Με πληροφορίες από LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ