Έφτιαξαν fake account ζητώντας εισφορές στη μνήμη της Natalie Christopher

Κι όμως…

Article featured image
Article featured image

Επιτήδειοι φαίνεται πως θεώρησαν το θάνατος της Βρετανίδας αστροφυσικού Natalie Christopher και την έκταση που πήρε σε Ελλάδα και Κύπρο, μία καλή ευκαιρία για να βγάλουν χρήματα μέσω διαδικτύου.

Την καταγγελία έκανε μέσω διαδικτύου η φίλη της αποθανούσας, Saskia Κωνσταντίνου, η οποία ήταν και αυτή που δημοσίευσε πρώτη τη φωτογραφίας της Christopher, ενημερώνοντας πως κυκλοφορεί ψεύτικος λογαριασμός που ζητά εισφορές εις μνήμην της Natalie Christopher, δίνοντας μάλιστα όνομα στον λογαριασμό «Ταμείο Κηδείας».

Συγκεκριμένα, γράφει η Κωνσταντίνου στο Facebook:

«Μέσα σε όλη την τραγωδία κάποιος χρησιμοποίησε το όνομά μου για να δημιουργήσει λογαριασμό υπό την ονομασία Ταμείο Κηδείας. Αυτό είναι εντελώς παράνομο και δεν ξεκίνησε από εμένα. Το έχω αναφέρει στις Αρχές και οι υπεύθυνοι θα διωχτούν ποινικά. Παρακαλώ, μην καταθέσετε χρήματα σε λογαριασμό για την Κηδεία της Νάταλι Κρίστοφερ».

Το γεγονός επιβεβαιώνει με ανάρτησή της και η σελίδα «Cyprus Trail Runners»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Το όριο του Γαλαξία μας ίσως έχει μόλις προσδιοριστεί

Article featured image

Πατέρας προστατεύει το μωρό του ενώ οκτώ βαγόνια περνούν από πάνω τους [ΒΙΝΤΕΙΟ]

Article featured image

DJ κατηγορείται πως σκότωσε (με τη μουσική του) 140 κοτόπουλα