Ο βουλευτής Μπογδάνος είναι λίγο χειρότερος από τον δημοσιογράφο Μπογδάνο

Ου γαρ έρχεται μόνον.

Article featured image
Article featured image

Μπορεί η ρήση να αναφέρεται στο γήρας, ωστόσο στην περίπτωση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου βρίσκει τέλεια εφαρμογή σε σχέση με το αξίωμα. Ο πρώην δημοσιογράφος και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ανέκαθεν είχε μία ροπή προς την υπερβολή, την κεκαλυμμένη ή και όχι ακρότητα και την αρχαΐζουσα ελληνική γλώσσα, για σκοπούς –κυρίως- επίδειξης γνώσεων και ικανοτήτων.

Ως εκεί και όσο ήταν δημοσιογράφος, αν και ενίοτε επικίνδυνος ο λόγος του, πολλές φορές χαρακτηριζόταν ως γραφικός και περνούσα στα ψιλά. Ενίοτε, αφού υπήρχαν και οι περιορισμοί του Ραδιοτηλεπτικού και οι νόμοι που τον περιόριζαν.

Φαίνεται, ωστόσο, πως η θέση του ως βουλευτή και η βουλευτική ασυλία που του προσφέρεται του έδωσε την ευχέρεια να δώσει στο λόγο και τη σκέψη του μια άλλη χροιά, ακόμη πιο ακραία και επικίνδυνη.

Σε πρόσφατη εμφάνισή του σε τηλεοπτική εκπομπή στην Ελλάδα, έκανε λόγο για βίγκαν λεσβίες, μπαχαλοσατανίστριες, φυσιολογικούςΈλληνες, ορθόδοξους άντρες και άλλα δαιμόνια.

Το Luben τις νέες «φιλοσοφίες» του βουλευτή της ΝΔ σε ένα βίντεο-διαμάντι για τους μελετητές του μέλλοντος, που ετοίμασε το Luben.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ