Τι λέει ο νεαρός φοιτητής που βρήκε το βρέφος σε καρότσι σούπερ μάρκετ στη Νέα Ιωνία

Ο Παναγιώτης Μαδούρος, περνώντας το πρωί της Τετάρτης από την είσοδο μιας πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία, εντόπισε ένα μωρό.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία: INTIME NEWS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ένα νεογέννητο κοριτσάκι που ήταν τυλιγμένο με μία πετσέτα και το είχαν τοποθετήσει μέσα σε ένα καρότσι σούπερ μάρκετ. Ο Παναγιώτης ειδοποίησε άμεσα τις Αρχές.

Ο νεαρός φοιτητής ειδοποίησε, όπως λέει, και το «Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ στη συνέχεια έφτασαν περιπολικό και ασθενοφόρο.

Το νεογέννητο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του. Πρόκειται για ένα κοριτσάκι, μόλις 10 ημερών.

Ο Παναγιώτης Μαδούρος νόμιζε αρχικά πως ήταν γάτα που γεννά όμως μετά το επίμονο κλάμα αποφασίζει να κατέβει στην αυλή. Πήγε στην είσοδο της πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία και δεν πίστευε στα μάτια του όταν μέσα σε ένα καρότσι σούπερ μάρκετ είδε ένα πανέμορφο κοριτσάκι να κλαίει γοερά. Ήταν καθαρό, φαγωμένο και τυλιγμένο σε μια πετσέτα θαλάσσης.

«Λέω στη μητέρα μου που βρισκόταν στο μπαλκόνι πως είναι μωρό! Στιγμιαία σταμάτησε να χτυπάει η καρδιά μου και σοκαρίστηκα» είπε ο νεαρός.

andras-vrefos-nea-ionia2.png

Με το που είδε τον Παναγιώτη το μωρό και αντιλήφθηκε πως υπάρχει και άλλος δίπλα του, σταμάτησε αμέσως το κλάμα, ανέφερε επίσης.

Με το που έφτασαν στην είσοδο της πολυκατοικίας περιπολικό και ασθενοφόρο, οι διασώστες λύγισαν μπροστά στη θέα του παιδιού.

«Έκλαψε ο αστυνομικός», συμπλήρωσε ο φοιτητής που βούρκωσε και πάλι με το παιδάκι που βρέθηκε μόνο και εγκαταλελειμμένο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ