«Ήταν θέμα χρόνου και δυστυχώς συνέβηκε…»

Δεν ήταν ένα ακόμα αυτοκινητιστικό με νεκρό συνάνθρωπό μας που έτρεχε. Έμοιαζε περισσότερο με χρονικό ενός προδιαγεγραμμένου θανάτου.

Article featured image
Article featured image

Με χρήση διαφορετικού λεκτικού, ο Πρόεδρος Παραπληγικών Κύπρου, Δημήτρης Λαμπριανίδης, σχολιάζει τον πρόσφατο θάνατο ενός συνανθρώπου μας σε τροχοκάθισμα, ο οποίος αναγκασμένος να κινηθεί στο δρόμο, αφού στα πεζοδρόμια υπήρχαν αυτοκίνητα, σκοτώθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.


Διαβάστε αυτούσιο το σχόλιό του Δημήτρη Λαμπριανίδη:

Ήταν θέμα χρόνου και δυστυχώς συνέβηκε. Ένα άτομο σε αναπηρικό τροχοκάθισμα, ο οποίος είναι αναγκασμένος να διακινείται στο δρόμο, αφού τα πεζοδρόμια είναι γεμάτα αυτοκίνητα, χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και έχασε τη ζωή του.

Ευθύνες φέρει και η αστυνομία, η οποία δεν επιτηρεί επαρκώς το οδικό δίκτυο και δεν δίνει σημασία σε πολλές τροχαίες παραβάσεις που συμβαίνουν καθημερινά γύρω μας -εντός των πόλεων.

Παραβάσεις που επειδή δεν τιμωρούνται, οι οδηγοί νοιώθουν ατιμώρητοι και οδηγούν απρόσεκτα, συχνά, κάνοντας πιο σοβαρές παραβάσεις. Παράνομη στάθμευση σε πεζοδρόμια και απρόσεκτοι οδηγοί, ισούται με τροχαία ατυχήματα.

Σίγουρα φταίει ο ανθρώπινος παράγοντας σε αυτή την περίπτωση. Οι Αρχές που δεν εκτελούν τα καθήκοντά τους επαρκώς. Αιωνία η μνήμη και κουράγιο στην οικογένεια του θανόντα. Ελπίζουμε να είναι ο τελευταίος που χάνεται τόσο άδικα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ