Στην Αμερική, πριν μερικές ημέρες, γεννήθηκε ένα «ιστορικό» μωρό

Μια άκρως συμβολική γέννηση.

Article featured image
Article featured image

Φωτογραφία: Julie Johnson/Unsplash
Πριν από 4 ημέρες, έκλεισαν 18 χρόνια από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις ΗΠΑ, οι οποίες ήταν η αιτία να αλλάξει η ανθρωπότητα.

Σε αυτή την κατά τα άλλα, τραγική επέτειο, γεννήθηκε ένα «μικρό θαύμα», το οποίο έγινε σύμβολο ζωής και ελπίδας.

Μία Αμερικανίδα έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι την επέτειο του 9/11, στις 9:11 το πρωί, με βάρος 9 λίβρες και 11 ουγγιές (σχεδόν 4 κιλά και 311 γραμμάρια) σύμφωνα με την ιστοσελίδα του το BBC. Η μικρή Κριστίνα Μπράουν γεννήθηκε στο νοσοκομείο Methodist LeBonheur, στο Τζέρμανταουν του Τενεσί.

«Είναι μια νέα ζωή μέσα στην καταστροφή», είπε η μητέρα της Καμετριόνι Μουρ-Μπράουν. Την ημέρα της γέννησής της πραγματοποιήθηκαν τελετές μνήμης σε όλη την αμερικανική επικράτεια για τα 18 χρόνια από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.

Η Κριστίνα ήρθε στον κόσμο με καισαρική τομή και το ιατρικό προσωπικό μέσα στην αίθουσα του χειρουργείου εντυπωσιάστηκε όταν καταγράφηκε η ώρα της γέννησης και το βάρος της νεογέννητης. «Ακούσαμε τον γιατρό να ανακοινώνει την ώρα της γέννησής της και στη συνέχεια όταν ζύγισαν την Κριστίνα ακούσαμε επιφωνήματα όταν όλοι συνειδητοποίησαν ότι η Κριστίνα ζύγιζε 9 λίβρες και 11 ουγγίες, γεννήθηκε στις 9:11, στις 9/11», είπε ο πατέρας της Τζάστιν Μπράουν. «Ήταν πράγματι υπέροχο, ειδικά το να βρίσκεις λίγη χαρά σε μια ημέρα τέτοιας τραγωδίας», σημείωσε.

Η Ρέιτσελ Λάφλιν, η επικεφαλής των νοσηλευτριών στο νοσοκομείο, είπε ότι τέτοια σύμπτωση είναι υπερβολικά σπάνια. «Εργάζομαι πάνω από 35 χρόνια εδώ και δεν έχω δει ποτέ μέχρι σήμερα την ημερομηνία γέννησης, την ώρα γέννησης και το βάρος του μωρού να έχουν τον ίδιο αριθμό», σχολίασε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ