Η ανακοίνωση του Στέφανου Τσιτσιπά για τα social media (που ξάφνιασε)

Ακόμη μια ανατροπή από τον δημοφιλή τενίστα.

Article featured image
Article featured image

Στις 8 Σεπτεμβρίου, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξάφνιασε τους θαυμαστές του καθώς ανακοίνωσε πως αποχωρεί προσωρινά από τα social media ενώ δεν δίστασε να εμφανιστεί σε βίντεο να σβήνει τις εφαρμογές Instagram και Facebook από το κινητό του τηλέφωνο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς φαινόταν (τουλάχιστον μέχρι σήμερα) να τηρεί την υπόσχεσή του με σιγή στους λογαριασμούς. Ωστόσο, μια πρόσφατη ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Instagram προκάλεσε την απορία των followers του.

Το βίντεο που δημοσιεύθηκε ήταν όμως διαφήμιση και φαίνεται πως αποτελεί μέρος συμφωνίας με γνωστή εταιρία αθλητικών ειδών. Λίγο αργότερα, με ένα νέο ποστ, εξηγείται η φαινομενική «παραβίαση» και ο Στέφανος Τσιτσιπάς έστειλε το μήνυμά του. «Η αποτοξίνωσή μου από τα social media είναι ακόμα σε εξέλιξη. Δύο εβδομάδες με όλες τις εφαρμογές διαγραμμένες και ειλικρινά το συναίσθημα είναι τρομερό μέχρι στιγμής. Από τώρα και στο εξής, όλα τα ποστ στα social media, οι αλληλεπιδράσεις και η επικοινωνία θα διαχειρίζονται από τον πρακτορείο», αναφέρει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο μήνυμά του.

«Είναι η δεύτερη μέρα μου εδώ στη Γενεύη της Ελβετίας. Πρόωρη πρωινή προπόνηση με @rogerfederer και μια πρώτη γεύση της διοργάνωσης που λαμβάνει χώρα σε μία από τις ομορφότερες πόλεις της Ευρώπης» συνεχίζει το μήνυμά του που συνοδεύεται από φωτογραφία του με τον Ρότζερ Φέντερερ στο γήπεδο.

Πηγή: LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ