Με την Heineken® πας στον τελικό του UEFA Champions League

Αλήθεια λέμε!

Article featured image
Article featured image

Ξεκινά η νέα αγωνιστική περίοδος του UEFA Champions League, της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης, και η διεθνώς αναγνωρισμένη premium μπύρα Heineken®, παραμένει για μια ακόμη σεζόν επίσημος χορηγός. Με περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο άτομα να παρακολουθούν το UEFA Champions League κάθε χρόνο, η Heineken® είναι παρούσα στις συγκινήσεις που προσφέρει ο κάθε αγώνας, χαρίζοντας συναρπαστικά δώρα.

Γιορτάζοντας τη μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου και τη χορηγική της συνεργασία, η Heineken® κυκλοφορεί συλλεκτικές συσκευασίες με θέμα το UEFA Champions League 2019 - 2020 και χαρίζει δώρα που κανείς δεν θέλει να χάσει - όπως άλλωστε συμβαίνει και με τις φάσεις και τα γκολ των αγώνων! Με αγορά οποιασδήποτε συλλεκτικής συσκευασίας Heineken® can, οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μοναδικά δώρα, καταχωρώντας στο www.heineken.gr τον μοναδικό κωδικό που υπάρχει κάτω από το καπάκι κάθε μπύρας. Πιο συγκεκριμένα, οι καταναλωτές μπορούν να διεκδικήσουν 6 πολυπόθητα εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης για να ζήσουν από κοντά την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία, 90 κονσόλες PlayStation 4 (PS4) και 450 Match Night Kits που περιλαμβάνουν μπύρες Heineken® και ό,τι άλλο χρειάζεται κανείς για να απολαύσει το UEFA Champions League στο έπακρο.HEI_UCL_2019-2020.jpgΜε την πρώτη αγωνιστική να ξεκινά στις 17-18 Σεπτεμβρίου με αρκετά ενδιαφέροντες ομίλους και πολύ δυνατές ομάδες, η Heineken® μας προτρέπει να μοιραστούμε την εμπειρία και τις δυνατές συγκινήσεις που προσφέρει ο κάθε αγώνας με φίλους και οικογένεια. Όπως άλλωστε υποδηλώνει και το σλόγκαν της ‘It’s better together’, ποδόσφαιρο και παγωμένη μπύρα Heineken® είναι η καλύτερη αφορμή για να έρθουμε πιο κοντά.

Η πολύχρονη συνεργασία της με την UEFA, η οποία ξεκίνησε το 1994, καθιστά την Heineken® ένα από τους μακροβιότερους υποστηρικτές της διοργάνωσης. Έχοντας ανανεώσει τη συνεργασία της με την UEFA, η Heineken® παραμένει επίσημος χορηγός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μέχρι το τέλος των αγώνων του 2021, ενώ η συνεργασία συμπεριλαμβάνει και τo UEFA Super Cup 2020.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ