Σερβιτόρος μπήκε στις τουαλέτες για να κάνει παρατήρηση σε ζευγάρι που έκανε σεξ και τελικά έμεινε μαζί τους

Αυτό είναι που λέμε τα τυχερά της δουλειάς

Article featured image
Article featured image

Ή αλλιώς το τερπνόν μετά του ωφελίμου, καθώς ο σερβιτόρος που μπήκε για να κάνει παρατήρηση σε ζευγάρι που έκανε σεξ στις τουαλέτες εστιατορίου, προφανώς γιατί ενοχλούσαν, φαίνεται στην πορεία άλλαξε γνώμη και δέχτηκε το φιλοδώρημα πρόσκληση από το παθιασμένο ζεύγος.

Η Σάρα Κλερ Γουότσον πήγε μαζί με τον σύντροφό της, σε ένα εστιατόριο του Εδιμβούργου για φαγητό, κάτι που είχε κάνει και ένα άλλο ζευγάρι. Μόνο που το άλλο ζευγάρι ήταν λίγο περισσότερο διαχυτικό, σε σημείο που είχαν σηκωθεί για την τουαλέτα και άρχισαν να φιλιούνται έξω από την πόρτα του WC, σε δημόσια θέα.


1_9.jpg


Σε λίγα λεπτά βρέθηκαν στις ανδρικές τουαλέτες για να συνεχίσουν αυτό που ξεκίνησαν. Αφού ειδοποιήθηκε ο μάνατζερ του εστιατορίου για το περιστατικό, έστειλε μέσα έναν υπάλληλο για να τους κάνει παρατήρηση, μόνο που εκ του αποτελέσματος η κίνηση αυτή είχε διαφορετικό αποτέλεσμα.

Ο σερβιτόρος μπήκε, αλλά έκατσε δέκα λεπτά μέσα εκεί, βγαίνοντας μαζί με το... ξαναμμένο ζευγάρι.

Ένας άλλος υπάλληλος που μπήκε αμέσως μετά μέσα, σύμφωνα με την Γουότσον φέρεται να βρήκε ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό, με τα ΜΜΕ στην Σκωτία να εικάζουν πως ο σερβιτόρος που μπήκε για παρατηρήσει είχε αυτό που λέμε το... τυχερό του

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ