Στη Λευκωσία μάς αλλάζουν τα φώτα

Σε 69 συμβολές!

Article featured image
Article featured image

Όπως διαβάζουμε από τις 23 Σεπτεμβρίου, εκτελούνται εργασίες αντικατάστασης πεπαλαιωμένου εξοπλισμού σηματοδότησης σε 69 φωτοελεγχόμενες συμβολές στην ευρύτερη περιοχή Λευκωσίας από ιδιωτική εταιρεία με νέου τύπου χαμηλής κατανάλωσης (Extra Low Voltage-ELV) με λαμπτήρες LED, σύστημα καταμέτρησης εναπομείναντα χρόνου (Pedestrian Countdown) και σύστημα ζήτησης τύπου αφής για πεζούς. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε περίπου οκτώ μήνες.

Οι εργασίες πολιτικής μηχανικής και αντικατάστασης του εξοπλισμού σε κάθε φωτοελεγχόμενη συμβολή θα ολοκληρώνονται εντός μιας ημέρας, εκτός από περιπτώσεις στις οποίες θα διεξάγονται εργασίες προηγουμένως. Κατά τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία στις συμβολές θα ελέγχεται από σύστημα προσωρινών φώτων τροχαίας ή θα γίνεται διαχείριση της κυκλοφορίας με τη βοήθεια της Αστυνομίας.

Οι εργασίες οι οποίες θα ξεκινούν μετά την πρωινή ώρα αιχμής την βδομάδα 30/9/2019 - 4/10/2019 και αναμένεται να ολοκληρώνονται πριν την απογευματινή ώρα αιχμής, εκτός απροόπτου, θα διεξάγονται στις πιο κάτω συμβολές:

  • Οδός Γρίβα Διγενή/Οδός Αγ. Γεωργίου (Δήμος Λακατάμειας)
  • Λεωφ. Μακεδονιτίσσης/Οδός Ηρώων (Δήμος Έγκωμης)
  • Οδός Αχαιών/Οδός Μετοχίου (Δήμος Λευκωσίας)
  • Οδός Αγίου Προκοπίου/Οδός Μετοχίου (Δήμος Έγκωμης)

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ