EVENT 4 - True Music Cyprus x Techno

Έπειτα από ένα μακρύ και καυτό καλοκαίρι, που μας έχει ήδη αφήσει, ξεκινάμε την καινούργια σεζόν με την καθιερωμένη ενέργεια των True Music Events, στις 28 Σεπτεμβρίου.

Article featured image
Article featured image

Το TRUE MUSIC X TECHNO με μία άκρως φουτουριστική διάθεση, θα παρουσιάσει καλλιτέχνες Dj’s, από την τοπική μουσική σκηνή, που δεν συμβιβάζονται με τα τετριμμένα οι οποίοι μιξάρουν ήχους από τα 80s, συνδυάζουν την αφροαμερικάνικη funky μουσική με ηλεκτρονικά beat σε ένα αυθεντικά industrial χώρο, στο κέντρο της Λευκωσίας, γεμάτο με δυστοπικές εικόνες.



EVENT HIGHLIGHTS



ABOUT ALEXIS

alexis.png

O Κύπριος καλλιτέχνης Alexis Phase, με βάση το Βερολίνο, ξεχωρίζει για το ευθύ, ωμό, έντονο και αυθεντικό του στυλ. Αυτός ο εκλεκτικός μαέστρος των decks παίζει μουσική με το βλέμμα να ατενίζει το μέλλον, το μυαλό να απολαμβάνει το παρόν και ταξιδεύοντας στο παρελθόν. Απολαύστε τη φρενήρη techno του Alexis, με τις κυματιστές μπασογραμμές, στο επερχόμενο event μας.



ABOUT INA

ina.png

Η ΙΝΑ άκουγε κλασικούς δίσκους και βινύλια προτού καν αρθρώσει τις πρώτες της λεξεις. Τίποτα πιο φυσιολογικό λοιπόν από το να την βγάλει ο δρόμος πίσω από τα decks. Τα sets που ετοιμάζει ταξιδεύουν στις παιδικές της αναμνήσεις, στις κασέτες και τα χορευτικά σουξέ του ραδιοφώνου. Όσο για τα σημεία αναφοράς, η λίστα περιλαμβάνει 90s house, minimal groovy UKG και electro.


ABOUT PLUSONE

plusone.png

Ο άνθρωπος πίσω από το Square, το πρώτο μπαρ ηλεκτρονικής μουσικής στη Λευκωσία, και της Square Productions. Αυτό τον Σεπτέμβρη, ο Savvis ΑΚΑ Plusone, ένας από τους σοβαρούς παίκτες της ντόπιας σκηνής, θα μας σερβίρει ένα μοναδικό κοκτέιλ από minimal, house και techno, γεμάτο με εκπλήξεις.



ABOUT SOCRATES

socrates.png

Μόνιμος DJ και καλλιτεχνικός υπεύθυνος στο εμβληματικό Klubd της Λευκωσίας, ο Socrates είναι μύστης της καλής μουσικής. Το πάθος του για τα βινύλια, αλλά και ο ζήλος του να ανακαλύψει τις ρίζες της μουσικής που παίζει, καθρεφτίζονται στις ανεπανάληπτες εμφανίσεις του που ξεσηκώνουν το κοινό. Στις 28 του Σεπτέμβρη, αφεθείτε στους techno, house, electro ρυθμούς του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ