Εκτός από τη γούνα, οι ακτιβιστές της Peta έβαλαν στο στόχαστρο και το μαλλί.
Παρόλα αυτά βρήκαν απέναντί τους τον φορέα ελέγχου διαφημίσεων, εξ ου και μια από τις διαφημίσεις της εκστρατείας απαγορεύθηκε με τον χαρακτηρισμό παραπλανητική.
Η Αρχή Διαφημιστικών Προτύπων (ASA) έλαβε 10 καταγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες το κούρεμα των προβάτων ήταν ζωτικής σημασίας για την υγεία των ζώων και πως δεν μπορεί να συγκριθεί με τη γούνα. Η ASA αποφάνθηκε ότι οι κανόνες ασφάλειας του Ηνωμένου Βασιλείου γύρω από τα πρόβατα εμπόδιζαν την κακομεταχείριση, έτσι οι ισχυρισμοί της Peta ήταν ανακριβείς.
Η Peta ωστόσο δεν αποδέχεται το λάθος της, και αναφέρει ότι η κακοποίηση ζώων που υπάρχει στη βιομηχανία γούνας είναι υπαρκτή και στη βιομηχανία μαλλιού, αλλά δεν είναι τόσο γνωστή στο κοινό. Λένε ότι στη βιομηχανία μαλλιού υπάρχει γενετική τροποποίηση για να αυξηθεί η ποσότητα του διαθέσιμου μαλλιού με αποτέλεσμα πιο συχνό κούρεμα και πως η πρακτική προκαλεί πόνο στα ζώα.
Η ASA λέει στο Ηνωμένο Βασίλειο ότι υπάρχουν «ειδικοί» νόμοι για την κουρά των προβάτων και τη διατήρηση της καλής μεταχείρισης των ζώων, όπως η διασφάλιση ότι το δέρμα των προβάτων δεν κόβεται, πράγμα που σημαίνει ότι η μέθοδος δεν θεωρείται σκληρή. Στην απόφασή της πρόσθεσε ότι τα πρόβατα δεν θανατώνονται για το μαλλί τους.
Σε απάντηση, η διευθύντρια της Peta, Elisa Allen, περιέγραψε την απόφαση της ASA ως απογοητευτική. «Παρόλα αυτά, θα συνεχίσουμε να παροτρύνουμε τους αξιοπρεπείς ανθρώπους να απομακρυνθούν από το μαλλί και έχουμε σχέδια να τρέξουμε μια τροποποιημένη έκδοση της διαφήμισης σε πολλές πόλεις αυτό το χειμώνα».