Ο Αλέξης Γεωργούλης κάνει giveaway post για ευρωεκδρομή στις Βρυξέλες

5 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν από τον Έλληνα Ευρωβουλευτή στους χώρους του Ευρωκοινοβουλίου.

Article featured image
Article featured image

Το ξέραμε από την αρχή της εκλογής του ως ευρωβουλευτή, και από τις πρώτες σέλφι που είδαμε εντός του Ευρωκοινοβουλίου πως ο Αλέξης Γεωργούλης θα έδινε άλλο αέρα στις ξενέρωτες Βρυξέλες και το κρύο Στρασβούργο.

Όπως και έπραξε καλώντας μέσω των social media του, απλούς πολίτες να συμμετέχουν σε giveaway διαγωνισμό, ο οποίος κληρώνει ένα τριήμερο ταξίδι στις Βρυξέλες, όλα πληρωμένα, παρέα μαζί του.

Τους 5 υπερτυχερούς θα ξεναγήσει ο ίδιος ο Γεωργούλης, ενώ και τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής στην πόλη θα είναι καλυμμένα, σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε στο Facebook. Ο μεγάλος διαγωνισμός λήγει στις 9 Σεπτεμβρίου, ενώ το ταξίδι είναι σχεδιασμένο να γίνει από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου.

View this post on Instagram

Από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου 2019 θα έχω την μεγάλη χαρά να προσκαλέσω για να ταξιδέψουν 5 συμπολίτες μου στις Βρυξέλλες οι οποίοι θα ξεναγηθούν, θα παρακολουθήσουν και θα ζήσουν από κοντά την εμπειρία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά την ημερίδα που διοργανώνουμε με την ιδιότητα του τακτικού μέλους της Επιτροπής Πολιτισμού, με θέμα την την Πολιτιστική Προσβασιμοτητα (Perspectives on the cultural accessibility of persons with disabilities and learning difficulties). Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να γράψετε ένα σχόλιο με το #georgoulis4citizens στο συγκεκριμένο post και στις 9 Σεπτεμβρίου θα σας ανακοινώσουμε τους 5 που θα έχουν την τύχη να ταξιδέψουν στις Βρυξέλλες. (Για την συμμετοχή απαιτείται να είστε άνω των 18 ετών, να είστε κάτοχοι ταξιδιωτικών εγγράφων και να μπορείτε να ταξιδέψετε εκτός χώρας. Διαμονή και μεταφορά σας στις Βρυξέλλες είναι καλυμμένα) Σας ευχαριστώ. Good evening everybody! From 9 to 11 October 2019 I will have the pleasure to host 5 people in Brussels, be guided and experience the European Parliament first hand. They will have the chance to attend the conference that we organize, as members of the Committee on Culture, on the topic of Cultural Accessibility (More specifically – Perspectives on cultural accessibility of persons with disabilities and learning difficulties). The only thing you have to do is leave a comment below using the #georgoulis4citizens and on the 9th of September we will announce the 5 people that will have the chance to travel to Brussels. (In order to participate you need to be over 18 years of age, holder of a travel documents, able to travel abroad. Your stay and travel expenses will be covered). Thank you. #europeanparliament #eu#euandme#georgoulisforcitizens

A post shared by Alexis Georgoulis (@alexis_georgoulis_) on

Και αυτό είναι το εν λόγω post στο Facebook, σε περίπτωση που ψήνεστε να την περάσετε μαζί με το Γεωργούλη, ο οποίος αξίζει επίσης σημειωθεί ότι φοράει μπλούζα «κάντε την πολιτική και πάλι της μόδας»:

Και εννοείται πως γίνεται χαμούλης με τις συμμετοχές γιατί ο τζαμπατζής ποτέ δεν πέθανε!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ