Δισεκατομμυριούχος αναζητά σύντροφο για το ταξίδι που θα κάνει στο διάστημα

Το ταξίδι θα γίνει το 2023 και θα περιλαμβάνει διαμονή, φαγητό και ξενάγηση, όλα πληρωμένα.

Article featured image
Article featured image

Μια σύντροφο ζωής που θα τον ακολουθήσει στο ταξίδι του στη Σελήνη ψάχνει εναγωνίως ο Γιαπωνέζος δισεκατομμυριούχος Yusaku Maezawa. Ο 44χρονος δισεκατομμυριούχος θα είναι ο πρώτος πολίτης που θα πετάξει στο φεγγάρι με τον πύραυλο Starship το 2023. Αυτή θα είναι και η πρώτη αποστολή στη Σελήνη από το 1972.Japanese-billionaire-Yusaku-Maezawa-is-giving-away-9-million.jpg


Στο διαδικτυακό του κάλεσμα ο Yusaku Maezawa αναφέρει πως θέλει να μοιραστεί την εμπειρία με μια ξεχωριστή γυναίκα. Μετά τον πρόσφατο χωρισμό του από την 27χρονη ηθοποιό Ayame Goriki, ο επιχειρηματίας αναζητά με κάθε τρόπο την επόμενη γυναίκα της ζωής του.


«Καθώς με γεμίζουν τα συναισθήματα της μοναξιάς και του κενού, υπάρχει ένα πράγμα που σκέφτομαι: να συνεχίσω να αγαπάω μια γυναίκα. Θέλω να βρω μια σύντροφο ζωής. Με τη μελλοντική μου σύντροφο θέλω να φωνάξω για την αγάπη και την παγκόσμια ειρήνη από το διάστημα», αναφέρει χαρακτηριστικά.


Στη σελίδα του περιλαμβάνεται μια λίστα με προϋποθέσεις και ένα χρονοδιάγραμμα για τη διαδικασία επιλογής. Οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να single, πάνω από 20, πάντα θετικές και να ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν στο διάστημα. Ως καταληκτική προθεσμία υποβολής αιτήσεων ορίζεται η 17η Ιανουαρίου, με την τελική απόφαση να βγαίνει στα τέλη Μαρτίου.


Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί αίσθηση με την online δραστηριότητά του. Ήταν νωρίτερα μέσα στον μήνα που υποσχέθηκε να μοιράσει 100 εκατομμύρια γιεν σε 100 followers που μοιράστηκαν ένα από τα tweets του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ