Η Βασίλισσα Ελισάβετ μίλησε…

Η πρώτη επίσημη ανακοίνωση της βασίλισσας Ελισάβετ για το ζήτημα του Χάρι και της Μέγκαν.

Article featured image
Article featured image

Η βασίλισσα Ελισάβετ εξέδωσε την πρώτη ανακοίνωση για τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ μετά τη συζήτηση με τον πρίγκιπα Κάρολο, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον ίδιο τον Χάρι, στο Σάντριγχαμ. «Σήμερα η οικογένειά μου είχε πολύ εποικοδομητικές διαβουλεύσεις για το μέλλον του εγγονού μου και της οικογένειάς του. Η οικογένειά μου κι εγώ υποστηρίζουμε απόλυτα την επιθυμία του Χάρι και της Μέγκαν να δημιουργήσουν μια νέα ζωή ως μία καινούργια οικογένεια. Αν και θα προτιμούσαμε να παραμείνουν πλήρως απασχολούμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας, σεβόμαστε και κατανοούμε την επιθυμία τους να ζήσουν μία πιο ανεξάρτητη ζωή, παραμένοντας άξια μέλη της οικογένειάς μου. Ο Χάρι και η Μέγκαν έκαναν ξεκάθαρο πως δεν θέλουν να βασίζονται σε κρατικά κονδύλια στις καινούργιες ζωές τους. Για αυτό τον λόγο συμφωνήθηκε να υπάρξει μία μεταβατική περίοδος κατά την οποία θα περνούν χρόνο και στον Καναδά και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτά είναι περίπλοκα ζητήματα προς επίλυση για την οικογένειά μου και υπάρχει ακόμα κάποια δουλειά να γίνει, αλλά ζήτησα οι τελικές αποφάσεις να ληφθούν τις επόμενες ημέρες».

Στις συζητήσεις συμμετείχαν η βασίλισσα της Αγγλίας, ο πρίγκιπας Κάρολος, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο αδερφός του πρίγκιπας Χάρι, ενώ η Μέγκαν βρίσκεται ήδη από ημέρες στον Καναδά, έχοντας ήδη κλείσει την πρώτη της φιλανθρωπική συμφωνία με την Disney.

Σύμφωνα με τον Guardian, οι τρεις πρίγκιπες αποχώρησαν ξεχωριστά περίπου στις 4:30μ.μ τοπική ώρα, αποφεύγοντας να κάνουν δηλώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ