Σεξομολογήσεις #491: «Πρώτα η κουνιάδα μου, τώρα η ξαδέλφη της γυναίκας μου»

Ο Α. είχε στείλει ξανά μήνυμα στην Tipster αναφέροντας ότι ποθεί την κουνιάδα του. Τώρα αναφέρει ότι η 58 ετών ξαδέλφη της γυναίκας του τον πολιορκεί συνεχώς... Η Tipster αρκείται στο να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Αγαπητή φίλη σύνταξη. Χρόνια πολλά, καλή χρονιά. Είμαι ο Α που έγραψα τις προάλλες σχετικά με την κουνιάδα, που την είδα χωρίς στηθόδεσμο και τρελάθηκα. Συγνώμη που θα το πω, αλλά προσπαθώ να τηρήσω την υπόσχεση-συμβουλή σου. Να μείνω μακριά και συμφωνώ απόλυτα. Έλα όμως που έμπλεξα... Και εξηγούμαι. Πρόσφατα, λόγω γιορτών, συνευρέθηκα σε τραπέζι με την πρώτη ξαδέλφη -και της γυναίκας και της κουνιάδας μου- και υπέστη σχεδόν σεξουαλική παρενόχληση. Χάριν της κουβέντας, είπα εγώ μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι δεν έχω σεξουαλική ζωή και χαριτολογώντας, χώρια κρεβάτια. Τι το ήθελα και το είπα. Την επομένη με πήρε τηλ και μιλήσαμε με τη ξαδέλφη και μου είπε ότι με φαντασιώνεται στο κρεβάτι σε διάφορες ερωτικές περιπτύξεις. Εγώ, παλάβωσα ειλικρινά. Μου εξομολογήθηκε κανονικά ότι αυτά που στερούμαι θα τα έχω μαζί της με το νι και με το σίγμα -κατάλαβες. Είναι παντρεμένη, στερημένη και αυτή όπως μου είπε (58 χρονών, σημείωσε) και τα έχω χαμένα. Η αλήθεια είναι ότι εγώ περιποιούμαι τον εαυτό μου καλά από άποψη εξωτερικής εμφάνισης. Στο προηγούμενο email μου με συμβούλεψες να χωρίσω και να ξεκινήσω από την αρχή. Αυτό, δεν μπορώ να το κάνω, για τα παιδιά μου πρώτο και για την περιουσία. Χρόνια κόπους, μόχθους και να τα αφήσω πίσω δεν μπορώ. Επίσης, ξέχασα να αναφέρω ότι στην κουβέντα πάνω είχα πει ότι εγώ αγαπώ την κουνιάδα μου περισσότερο από την γυναίκα μου -λόγω πολλών χρόνων παντρεμένος μαζί της, είναι σαν την αδελφή μου πλέον. Τι το ήθελα πάλι να το ξεστομίσω. Βλέπεις, είμαι πολύ έξω καρδιά και τα αισθήματα μου για κάποιον τα λέω. Και τότε τι δεν μου είπε η ξαδέλφη στο τηλ. Τι βρίσκω πάνω της (κουνιάδας) και μου αρέσει περισσότερο αφού δεν ξέρει από έρωτες και τέτοια λόγω παρθενιάς. «Κοντά σε μένα θα τα βρεις όλα», μου έλεγε. Πάλι θα σε ρωτήσω… Και τώρα, τι κάνω; Αγωνιώ και τα έχω χαμένα. Σημείωσε ότι με πήρε 3-4 φορές τηλ όταν λείπει ο σύζυγός της από το σπίτι και κάνει σεξ μέσω τηλεφώνου.


Μου φαίνεται ότι τα θέλεις να τα ακούεις και τα ακούεις σε έξτρα δόσεις μπαγάσα. Κουρτίζεις τες και χαίρεσαι να σε ποθούν. Το ότι είσαι ωραίος άντρας δεν είναι τόσο το μεγάλο σου ατού, όσο το ναίβ στυλάκι που παίζεις και τσιμπούν και φαντασιώνονται εσένα στο κρεβάτι τους. Έχεις εθιστεί στο να σε ποθούν και δεν μπορείς χωρίς παιχνίδι πλέον -δεν πάει να είναι κουνιάδα, συμπεθέρα, ξαδέλφη ή μοναχή! Τι θα γίνει με σένα; Και τι αγωνιάς να ακούσεις από μένα; Παίζεις με παρθένες, με παντρεμένες, με σπαρκωμένες… Τι είσαι τελικά; Γα…ιάς ή σαβουρογάμης; Είσαι άντρας ή αντράκι; Δεν θα σε προσδιορίσω. Κάτσε και βρες τα μόνος σου τι έχεις καταντήσει και πώς έχεις καταντήσει ώστε να περηφανεύεσαι για τα θηλυκά που σε γυροφέρνουν. Δεν βρίσκω τίμια τη στάση σου ούτε και την μεθοδολογία σου. Απαξιώ, λοιπόν, να σου υποδείξω κάτι νέο ή να σε πείσω για κάτι που πρέπει να γίνει ή να αλλάξει. Μεγάλο αγόρι είσαι, κάνε ό,τι νομίζεις και χειρίστου το αποτέλεσμα υπεύθυνα.


Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy



Φωτογραφία: Zera Li / Unsplash

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ