Σεξομολογήσεις #468: «Νομίζω φαντασιώνομαι την κουνιάδα μου»

Ο Α. ζει σε ένα γάμο χωρίς σεξ και ζητά συμβουλές σε σχέση με μια φαντασίωση που έχει… τώρα τελευταία. «Την είχα δει χωρίς σουτιέν και τρελάθηκα», αναφέρει στο τέλος του email του.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cyΑγαπητή σύνταξη. Από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω. Πέρασα κάπως δύσκολα στα πρώτα χρόνια της συζυγικής μου ζωής, με λίγο-πολύ ζήλια από πλευράς της γυναίκας μου. Ο λόγος ήταν, ίσως, τα 4 χρόνια που είμαι νεότερός της. Προσπαθούσα να είμαι σωστός στις σκέψεις μου. Κάναμε δυο παιδιά, που σήμερα είναι και οι δυο τους πάνω από τριάντα. Από οικονομικής πλευράς, δόξα τον Θεό, πάρα-πάρα πολύ καλά. Στο κρεβάτι, όμως, τίποτα. Ξεχωριστά κρεβάτια, κατάλαβες. Εγώ ταξιδεύω δυο με τρεις φορές τον χρόνο, μόνος ή με τον κουμπάρο. Μην περάσει από το μυαλό σου τίποτα κακό. Είναι πρώτος ξάδελφος της γυναίκας μου. Δεν πάμε εξωτερικό για τρέλες, αλλά για αγώνες ποδοσφαίρου. Δεν δουλεύω, είμαι 59 χρονών. Στο θέμα μας. Τώρα τελευταίως νομίζω φαντασιώνομαι την κουνιάδα μου, η οποία με περνά 5 χρόνια. Είναι παρθένα σίγουρα. Έχει όπως λέω εγώ «αγοροφοβία». Πρόσφατα, πήγα εξωτερικό σε ένα πάρα πολύ καλό προορισμό. Η γυναίκα μου δεν ήθελε να πάει γιατί ήθελε βοήθεια η κόρη μας λόγω εγκυμοσύνης. Σημείωσε ότι η κουνιάδα δεν πήγε ποτέ πουθενά λόγω της μάνας της και γι’ αυτό έμεινε ανύπαντρη. Τώρα τι λέτε… σκέφτομαι λάθος λόγω στέρησης κι εγώ; Γι’ αυτό και την αναζητώ συνεχώς και θέλω να είμαι δίπλα της. Εγώ τη φιλώ τυπικά στο μάγουλο και αυτή σχεδόν στο αυτί. Τόσο μακριά από το πρόσωπο. Την είχα δει χωρίς σουτιέν και τρελάθηκα. Συμβουλέψτε με.

Α.Μου άρεσε το δικό σου twist στη λέξη αγοραφοβία που την έκανες αγορο-φοβία. How convenient! Και στο λέω έτσι, γιατί, μου φαντάζει να σε βόλεψε η όλη εικόνα της κουνιάδας που μου δίνεις. Μήπως έχεις καταλήξει έτσι, για να αποενοχοποιείς την κάθε σου σκέψη και… βλέψη; Δηλαδή, τι σε εξιτάρει περισσότερο; Το γεγονός ότι:

  1. είναι κουνιάδα σου;
  2. είναι ανύπαντρη;
  3. ή ότι είναι παρθένα;

Μέσα στο μυαλό σου ποιο υπερισχύει; Ως άντρας -που ζει εδώ κα καιρό μαγκωμένος σ’ έναν γάμο χωρίς σεξ-, δεν είναι τυχαίο που «ωραιοποιεί» ή τέλος πάντων μετατρέπει σε βολικά σενάρια και συμπεράσματα όσα εξάπτουν την φαντασία του. Και η κουνιάδα είναι μια τέτοια περίπτωση, θεωρώ. Όμως, ξεκόλλα. Ενόσω είσαι παντρεμένος, μην μπλέκεις αισθήματα που θα έχουν κόστος και θα πληγώσουν ανθρώπους. Αν βρίσκεσαι σε ένα τέλμα, μήπως θα έπρεπε πρώτα να δώσεις ένα τέρμα και μετά να επανεκκινήσεις τη ζωή σου σε καινούργια βάση; Το να σκέφτεσαι μια γυναίκα και να την ποθείς δεν είναι λάθος. Λάθος είναι να ξεγελάς τη νόμιμη σύντροφο και να γελιέσαι ότι θα τη «βγάλεις καθαρή». Βέβαια, μεγάλο αγόρι είσαι -κι αν εγκρατής μου φάνηκες μέχρι τώρα-, οπότε ήρθε μάλλον η στιγμή να αλλάξεις πορεία. Κι επειδή γράφεις για δύο ξεχωριστά κρεβάτια, που πραγματικά μου φαντάζει κάτι πολύ θλιβερό, μήπως ήρθε ο καιρός να κάνεις κάτι; Ιδού το δίλημμα… σε λίγο και το πήδημα! Ό,τι κι αν αποφασίσεις, να είσαι έτοιμος να αναλάβεις και την ευθύνη των πράξεών σου. Good luck.#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy
Φωτογραφία: Sara Rolin / Unsplash

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ