Σεξομολογήσεις #467: «Ο έρως χρόνια δεν κοιτά, αγαπητή Τίπστερ»

«Είμαι γοητευτικός άντρας και ελκύω γυναίκες όλων των ηλικιών. Τις λατρεύω – και τώρα που σου γράφω, είμαι ερωτευμένος με μια τριαντάρα που με ανεβάζει όσο δεν φαντάζεσαι».

Σεξομολογήσεις #467: «Ο έρως χρόνια δεν κοιτά, αγαπητή Τίπστερ»

«Είμαι γοητευτικός άντρας και ελκύω γυναίκες όλων των ηλικιών. Τις λατρεύω – και τώρα που σου γράφω, είμαι ερωτευμένος με μια τριαντάρα που με ανεβάζει όσο δεν φαντάζεσαι».

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Ο έρως χρόνια δεν κοιτά, αγαπητή Τίπστερ. Είμαι τρανταχτό παράδειγμα σε αυτό - κι ακούστε όλοι σας εκεί έξω ότι έχουμε κι εμείς ψυχή και καρδιά να αγαπάμε και να ερωτευόμαστε. Είμαι 50βάλε και ποτέ μου δεν τα έβαζα κάτω στο θέμα του έρωτα. Εύκολα ερωτεύομαι, απόλυτα και απροκάλυπτα αγαπώ και ζω με πάθος την κάθε μου σχέση κι όσο πάει! Έτσι είμαι. Άλλοι μεγαλώνουν παιδιά κι εγγόνια στην ηλικία μου. Εγώ, ετσιθελικά δεν παντρεύτηκα ποτέ και δεν ήθελα ούτε παιδιά ούτε ευθύνες. Τη ζωή μου θέλω να την απολαμβάνω με τους δικούς μου όρους κι αυτό έχω πετύχει μέχρι σήμερα. Εξάλλου, είμαι γοητευτικός άντρας και ελκύω γυναίκες όλων των ηλικιών. Τις λατρεύω – και τώρα που σου γράφω, είμαι ερωτευμένος με μια τριαντάρα που με ανεβάζει όσο δεν φαντάζεσαι. Έχει τις ψιλοαπαιτήσεις της, αλλά μιας και ικανοποιεί και τις δικές μου, μια χαρά είμαστε. Ένιωσα την ανάγκη να σου γράψω, για να δώσω συμβουλή σε όλους τους άντρες εκεί έξω να αγαπούν και να σέβονται τις γυναίκες. Ευχαριστώ για την προσοχή.

Δημήτρης


Αγαπητέ Δημήτρη, χαίρονται τα ματάκια μου να διαβάζουν για άντρες που αγαπάνε τις γυναίκες, που τις σέβονται και που τις έχουν κορώνα στο κεφάλι τους. Το αντίστοιχο πρέπει, βέβαια, να ισχύει και ανάμεσα στις γυναίκες. Να σέβονται και να αγαπούν τους άντρες τους, να τους στηρίζουν και να τους συγχωρούν, να συμμετέχουν και να αντέχουν και ενίοτε να τους δυναμώνουν εκεί που έχουν αδυναμίες. (Τα πιο πάνω είναι σπόντες προς κάποια κορίτσια που κατά καιρούς έφτασαν στον αμήν με τον σύντροφό τους). Λοιπόν, αγαπητέ Δημήτρη, επειδή έτσι άντρες σπανίζουν και πολλές φορές συναντάμε άτομα που έχουν μια πιο αρνητική προσέγγιση, χαίρομαι που μας έστειλες αυτό το μήνυμα και σίγουρα θα το δουν οι νεαροί που σκέφτονται ή φοβούνται τη σχέση και βεβαίως θα το διαβάσουν επίσης και συνομήλικοί σου που έχουν αποθέματα αγάπης και ερωτισμού. Αγαπήστε! Αφοσιωθείτε. Βασανιστείτε (όπως ακριβώς το έλεγε ο ΛΕΠΑ).


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ