Σεξομολογήσεις #466: «Γιατί δεν θέλω να κάμω σεξ;»

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy

Article featured image
Article featured image

Γιατί δεν θέλω να κάμω σεξ; Είμαστε με τον σύντροφό μου 7 χρόνια. Στην αρχή όλα καλά, τέλεια! Απλά, είχαμε κάτι προβλήματα. Εννοείται δεν χωρίσαμε λόγω του ότι αγαπιόμαστε. Και σαν ζευγάρι τα βρίσκουμε. Όμως, μετά από αυτά τα προβλήματα που δεν έχει να κάνει με τρίτο άτομο, δεν θέλω να κάνουμε σεξ. Ούτε καν το σκέφτομαι. Έχει πάρα πολύ καιρό που μου συμβαίνει τούτο… Τον αγαπώ, τον θέλω αλλά δεν θέλω ούτε να με αγγίζει. Γενικά ούτε μου περνά από το νου το σεξ. Σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι πρόβλημα ορμονικό, δικό μου. Ή ψυχολογικό. Έλλειψη τεστοστερόνης μήπως; Περιμένω την απάντηση σας -ανώνυμα εννοείται.

Δεν μου έδωσες αρκετά στοιχεία ώστε να συγκόψω την όλη κατάσταση καλά! Πόσων χρονών είσαι; Αυτή, είναι και η πρώτη σου σχέση; Γιατί πάει ο νους σου σε ορμονικά; Έχεις θέματα υγείας γενικότερα; (Όλες αυτές οι απορίες μου έχουν βάση). Πάντως, είναι κρίμα να μην ζεις την μαγεία του σεξ. Να έχεις τον άντρα δίπλα σου και να μην τον λιμπίζεσαι. Αφού αγαπιέστε! Λες να φταίει η λίμπιντο σου; Είναι κρίμα να δηλώνεις ότι δεν γουστάρεις το σεξ. Πρέπει να το ψάξεις πιο σοβαρά και πιο βαθιά με ψυχολόγο ή με σύμβουλο σχέσεων. Να ξεδιπλώσεις τις αλήθειες για σένα και την σχέση σου. Στεναχωριέμαι να ακούω ζευγάρια όπου το σεξ απουσιάζει. Αυτά τα θέματα μόνο σε ηλικιωμένα ζευγάρια μπορώ να τα ακούω. Όσο το αίμα βράζει, το σεξ πρέπει να είναι ο πρωταγωνιστής σε μια σχέση. Για πες μου κάτι… Έχεις αυτοπεποίθηση; Νιώθεις ευτυχισμένη; Βλέπεις… έχω χίλια ερωτηματικά που θέλω να απαντηθούν από σένα για να βρούμε την αιτία που δεν θες και δεν σκέφτεσαι καθόλου το σεξ. Και είναι άλλοι χίλιοι λόγοι που μπορώ να σκεφτώ, αλλά, δεν μπορώ να πω περισσότερα αν δεν να έχω παραπάνω στοιχεία. Θέλω να σου αντιστρέψω την ψυχολογία σου και να σε κάνω να έχεις επιθυμία. Βοήθα με να σε βοηθήσω.

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

Φωτογραφία: Annie Spratt / Unsplash

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ