Τι έκανε πάλι η Κατερίνα Καινούργου;

Έκοψε τηλεθεάτρια στον αέρα της εκπομπής της, επειδή της είπε πως έκανε έκτρωση.

Article featured image
Article featured image

Τη Δευτέρα είχαμε τις αφίσες στο μετρό της Αθήνας, οι οποίες στο πλαίσιο της καμπάνιας «Αφήστε με να ζήσω», έβαλλαν ενάντια των εκτρώσεων.

Το τελευταίο χτύπημα ήρθε από την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έκοψε στον αέρα της εκπομπής της, τηλεθεάτρια, επειδή ανέφερε πως έκανε έκτρωση.

Κι όμως, η παρουσιάστρια μιας εκπομπής που βγάζει στον αέρα ανθρώπους που εξιστορούν διάφορες ερωτικές ακρότητες που συμβαίνουν στη ζωή τους, με αυτήν και τους συνεργάτες της να ακούνε στωικά και να δίνουν συμβουλές. Η γυναίκα που έχει καθιερώσει στην ίδια αυτή εκπομπή, το trash ένθετο, Διλήμματα, με κομπάρσους να δίνουν σάρκα και οστά, στις περίεργες ιστορίες τηλεθεατών, θίχτηκε επειδή μία τηλεθεάτρια, από τις λίγες αληθινές τηλεθεάτριες που όντως παίρνουν τηλέφωνο στην εκπομπή, είπε πως έκανε έκτρωση.

Η ψύχραιμη αντίδραση της ημέρας Η Καινούργιου πρωτοστάτης στο κίνημα κατά των εκτρώσεων "άσε με να ζήσω". Video: Demis Nikolaidis

Posted by 090- Greek cult TV on Wednesday, 15 January 2020



Στο άκουσμα αυτής της εξέλιξης της ιστορίας, η παρουσιάστρια σοκαρισμένη απαίτησε από τους συνεργάτες της να κλείσουν την τηλεφωνική σύνδεση λέγοντας: «Σας παρακαλώ κυρία μου, τέτοια πράγματα εγώ δε θέλω, να κλείσουμε την κυρία. Όχι, όχι, όχι, όχι. Εδώ έχουμε πει, δε ρίχνουμε παιδιά, δεν υιοθετούμε τέτοιες απόψεις».

Η σελίδα του Facebook 090- Greek cult TV που ανέβασε το απόσπασμα σχολιάζει χαρακτηριστικά: «Η ψύχραιμη αντίδραση της ημέρας. Η Καινούργιου πρωτοστάτης στο κίνημα κατά των εκτρώσεων ‘Άσε με να ζήσω’».




Απολογία: Προηγούμενο δημοσίευμά μας, στο οποίο γινόταν σύγκριση της στάσης της Κατερίνας Καινούργιου, με αντίστοιχη του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ήταν ατυχής και ανυπόστατη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ