Καθηγητής έδειξε τα οπίσθιά του σε φοιτητές επειδή κάπνιζαν

Από την Ελλάδα η σημερινή «είδηση των οπισθίων».

Article featured image
Article featured image

Σε μία συμβολική πράξη, ως φαίνεται, προχώρησε καθηγητής του Μαθηματικού ΕΚΠΑ στην Αθήνα, όταν εντόπισε δύο φοιτητές να καπνίζουν σε χώρο του πανεπιστημίου, κατά παράβαση του αντικαπνιστικού νόμου που έχει εφαρμοστεί εδώ και λίγο καιρό καθολικά στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει μία από τις πολιτικές παρατάξεις του πανεπιστημίου, όλα ξεκίνησαν με δύο φοιτητές που κάπνιζαν εντός του πανεπιστημίου. Όταν ο καθηγητής πέρασε από μπροστά τους και τους είδε, τους ζήτησε να τα σβήσουν.

Ένας από τους νεαρούς ασυμβίβαστου, αρνήθηκε να το κάνει, με αποτέλεσμα ο καθηγητής να του απαντήσει με ψυχραιμία, ως επιβάλλεται, σπάζοντας ένα τασάκι στα πόδια του. Όλα αυτά την πρώτη ημέρα, γιατί την επομένη υπήρξε και συνέχεια.

Όταν ο φοιτητής είδε τον καθηγητή την επόμενη ημέρα στο Πανεπιστήμιο, του πρόσφερε ως ένδειξη συμφιλίωσης ένα τσιγάρο. Ο καθηγητής βέβαια δεν φάνηκε να ψήνεται, οπότε έκανε κι αυτός μία (αρκετά διαφορετική) κίνηση με τη σειρά του.

Πιο συγκεκριμένα, τον προέτρεψε να «βάλει το τσιγάρο στον κ@λο του», μία δήλωση που συνοδεύτηκε επίσης από κάποιες αδιευκρίνιστου περιεχομένου χυδαίες χειρονομίες. Για να δέσει το γλυκό και το show, ο καθηγητής ολοκλήρωσε την περφόρμανς του με το πρώτο καθηγητικό mooning. Κατέβασε τα παντελόνια του στη μέση του διαδρόμου και έδειξε την απόκρυφη πλευρά του σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Αυτή είναι η καταγγελία:

afisa-math-724x1024.jpg





Με πληροφορίες από LUBEN

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ