Ποια είναι η τελική διαδρομή του Nicosia Marathon

Article featured image
Article featured image

Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Λευκωσίας, η Κυπριακή Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου (Κ.Ο.Ε.Α.Σ.), ο Γυμναστικός Σύλλογος Παγκύπρια (ΓΣΠ) και ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός RuNicosia ανακοινώνουν την τελική διαδρομή του αγώνα της 16ης Φεβρουαρίου 2020. Η διαδρομή που έχει εγκριθεί από την Αστυνομία Κύπρου, διέρχεται τις κυριότερες αρτηρίες της πόλης και είναι ιδιαίτερα γρήγορη με μεγάλες ευθείες. Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνει στην λεωφόρο Στροβόλου (μπροστά από το Δημοτικό Μέγαρο Στροβόλου), ενώ η διαδρομή διέρχεται τις λεωφόρους:

  1. Στροβόλου.
  2. Προεδρικού Μεγάρου.
  3. Δημοσθένη Σεβέρη.
  4. Γεωργίου Γρίβα Διγενή.
  5. Αρχαγγέλου – Κυκλοφοριακός κόμβος ΔΙΑΣ – ΣΙΓΜΑ ΤV μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή με την οδό Λευκοθέου και Μακεδονιτίσσης.
  6. Αθαλάσσης μέχρι τη φωτοελεγχόμενη διασταύρωση με την Λεωφόρο Γεωργίου Παρασκευαϊδη.
  7. Ιωσήφ Χατζηϊωσήφ μέχρι την Παραμυθούπολη.

Χάρτης της διαδρομής έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Μαραθωνίου Λευκωσίας, ως επίσης μπορείτε να τη βρείτε στον σύνδεσμο https://www.plotaroute.com/route/1004923

Για εγγραφές και πληροφορίες στο www.nicosiamarathonrun.com και www.nicosiahalfmarathon.com ή στο τηλέφωνο 70088100. Οι εγγραφές λήγουν την 9η Φεβρουαρίου 2020.

Xορηγοί επικοινωνίας: Τηλεόραση ΣΙΓΜΑ και Συγκρότημα ΔΙΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ