Η τελευταία ανάρτηση του Barack Obama μας θύμισε πόσο καλύτερη ήταν η Αμερική με αυτόν πρόεδρο

Αυτός ο άνθρωπος έχει κάτι.

Article featured image
Article featured image

Εξαιρετικά επικοινωνιακός και αναμφίβολα γοητευτικός, σαν προσωπικότητα, ο Barack Obama, παρά τις όποιες λάθος αποφάσεις του, ενόσω ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ, εξέπεμπε μια τέτοια ακτινοβολία που είχε να δει η ήπειρος και ο κόσμος από τον καιρό του John F. Kennedy.

Μια ακτινοβολία που όπως και ο Kennedy, έτσι και ο Obama την οφείλαν όχι μόνο στις προσωπικές τους ικανότητες και ταλέντα, αλλά και στις συντρόφους τους, οι οποίες ουκ ολίγες φορές τους επισκίαζαν και κέρδιζαν πολύ περισσότερα σε διάφορα επίπεδα.

Η Michelle Obama, το δίχως άλλο, ήταν και εξακολουθεί να είναι μια ενεργή και δυναμική γυναίκα, η οποία βγαίνει μπροστά, διεκδικεί, έχει άποψη και παράλληλα είναι και μία σύντροφος τρυφερή, που νοιάζεται, που βγαίνει εκτός πλαισίου, που φροντίζει και είναι μαμά.

Χθες, 17 Ιανουαρίου, η πρώην πρώτη Κυρία της Αμερικής είχε γενέθλια και ο σύζυγός της, Barack Obama, έκανε ένα από τα πιο τρυφερά και post στο Instagram για να της ευχηθεί.


Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram 4 φωτογραφίες από photobooth, με το ζευγάρι να φιλιέται, να αγκαλιάζεται, να φέρεται παιδιάστικα, να ερωτεύεται, με τον Obama να γράφει «Σε κάθε σκηνή, είσαι το δικό μου αστέρι. Χρόνια πολλά μωρό μου».

Η τρυφερή ανάρτηση έγινε viral, δείχνοντάς μας πόσο λάθος μοιάζει ο Donald Trump μέσα στο Λευκό Οίκο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ