Έχεις προσέξει κι εσύ τις μοτοσικλέτες με τα γαλάζια «Wolt» κουτιά στη Λευκωσία;

Τις τελευταίες βδομάδες θα έχεις ίσως παρατηρήσει ότι στους δρόμους της πρωτεύουσας κυκλοφορούν πολλές μοτοσικλέτες, πάνω στα delivery boxes των οποίων υπάρχει ένα γαλάζιο logo με την ένδειξη «Wolt».

Article featured image
Article featured image

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζεις είναι ότι η «Wolt» ήρθε στην Κύπρο για να σου κάνει πιο εύκολη τη ζωή. Αλλά και πως με αυτή την εταιρία δεν πρόκειται ποτέ ξανά να ακούσεις τη φράση «Μόλις έφυγε το παιδί με την παραγγελία σας», αφού πλέον θα μπορείς να βλέπεις μέσω ενός χάρτη αν το delivery με το φαγητό/ποτό σου έχει φύγει, ποια διαδρομή ακολουθεί και σε πόσο χρόνο θα βρίσκεται στο σπίτι ή στη δουλειά σου.

0X8A9406.jpgΗ πρώτη επαφή με τη Wolt

Η πολύ user friendly εφαρμογή, σε βάζει αμέσως στο νόημα αφού με το που κάνεις εγγραφή σε καθοδηγεί σε κάθε βήμα για το πώς θα πραγματοποιήσεις την παραγγελία σου, και ποιες είναι οι επιλογές σου, ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεσαι. Με το που καταλήξεις στην παραγγελία σου και δώσεις την τελική έγκριση για να φύγει, η εφαρμογή σε ενημερώνει απευθείας εάν η παραγγελία σου έχει διαβαστεί και πόσος είναι ο χρόνος προετοιμασίας και παράδοσής της.

Έπειτα έρχεται το (πολύ) καλό κομμάτι με τον χάρτη που κάνει track τον οδηγό, καταγράφοντας σε πραγματικό χρόνο την πορεία του.

Πότε (πραγματικά) ξεκίνησε από το μαγαζί, τι πορεία ακολουθεί, πόσα λεπτά του απομένουν μέχρι να φτάσει σε εσένα, αν έχει κίνηση στο δρόμο που πιθανόν να τον καθυστερήσει. Γενικά, σε τροφοδοτεί με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι, για να ξέρεις τι ώρα ακριβώς θα τρως.Για τους αναγνώστες της CITY: Κατέβασε στο κινητό σου το app της WOLT και επωφελήσου με 7 ευρώ έκπτωση στην πρώτη σου παραγγελία βάζοντας τον κωδικό: Citypress7.

0X8A9697.jpg


0X8A9733.jpg


Τα αποκλειστικά

Εκτός, όμως, από την καινοτομία του live tracking, η Wolt ξεκινάει στην Κύπρο έχοντας στη φαρέτρα της ακόμη ένα δυνατό χαρτί με γνωστά και αγαπημένα εστιατόρια και καφετέριες που μέχρι σήμερα δεν πρόσφεραν υπηρεσίες delivery.

Για πρώτη φορά, λοιπόν, θα έχεις την ευκαιρία να έχεις στην πόρτα σου φαγητό/ποτό/καφέ από μαγαζιά όπως Βάλτου Ρίγανη, Beer & Beer, Il Forno, Inga's Veggie Heaven, Katakwa, Menta Speciality CoffeeShop, Monitor, Moondog's, Sushi La Bar και Stasikratous30. Αυτά προς το παρόν, βέβαια, αφού η Wolt ετοιμάζει κι άλλες exclusive συνεργασίες πολύ σύντομα.


0X8A9350.jpg


Ποια είναι η Wolt

H Wolt είναι μία βραβευμένη παγκόσμια πλατφόρμα online παραγγελίας φαγητού που ξεκίνησε ως startup στη Φινλανδία το 2014 και σήμερα διαθέτει περισσότερους από 4+ εκ. χρήστες, 20.000 συνεργάτες διανομής, 9.000+ εστιατόρια και 700+ εργαζόμενους σε 60 πόλεις παγκοσμίως, 20 χώρες συμπεριλαμβανομένης πλέον και της Κύπρου.

Διακρίθηκε με το βραβείο Apple Editors’ Choice Awards, ενώ σε χώρες όπως η Φινλανδία, η Νορβηγία, η Τσεχία, η Πολωνία, είναι η αγαπημένη πλατφόρμα food delivery των food lovers.

Στην Κύπρο, η πλατφόρμα έχει ξεκινήσει τη λειτουργία της -προς το παρόν στη Λευκωσία- εδώ και μερικές εβδομάδες φιλοξενώντας exclusive εστιατόρια με vegan επιλογές, ασιατικά, ινδικά και international κουζίνα.

Η παραγγελία γίνεται εύκολα και απλά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, πάντα online είτε στο εύχρηστο app (διαθέσιμο σε AppStore και Google Play) είτε στο wolt.com. Ενώ εκτός από live tracking, η πλατφόρμα σε ενημερώνει αν το εστιατόριο έλαβε την παραγγελία σου, εάν την είδε κάποιος και πόσος είναι ο αναμενόμενος χρόνος ετοιμασίας της παραγγελίας σου, πριν φύγει από το κατάστημα.

Παράλληλα η Wolt, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της να προσκαλέσουν φίλους για να δοκιμάσουν το app, και να επωφεληθούν τόσο εκείνοι όσο και οι φίλοι τους με έκπτωση 5 ευρώ στην επόμενη παραγγελία.

Επισκέψου το wolt.com και τις σελίδες της πλατφόρμας στο Facebook και στο Instagram για να μαθαίνεις πρώτος τα νέα της.


wolt.jpg


Το δίκτυο διανομής της WOLT στη Λευκωσία (προς το παρόν)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ