Ένας άντρας υποστηρίζει πως είναι παιδί του Πρίγκιπα Κάρολου και της Καμίλα

Ήδη η υπόθεση έχει προχωρήσει δικαστικώς, με τον ίδιο να είναι σίγουρος για το βασιλικό του DNA.

Article featured image
Article featured image

Ένα νέο σκάνδαλο φαίνεται να αγγίζει τους κόλπους του παλατιού, ίσως ένα από τα μεγαλύτερα μετά την παραδοχή του πρίγκιπα Άντριου για τις στενές φιλικές του σχέσεις με τον παραγωγό του Hollywood Jeffrey Epstein.

Ένας 53χρονος άντρας από την Αυστραλία, υποστηρίζει πως είναι παιδί του έρωτα του Κάρολου και της Καμίλα, τα πρώτα χρόνια που οι δύο τους διατηρούσαν δεσμό.

Ο Σάιμον Ντοράντε-Ντέι, 53 ετών, γεννήθηκε στο Γκόσπορτ, κοντά στο Πόρτσμουθ τον Απρίλιο του 1966 και δόθηκε για υιοθεσία σε ηλικία 18 μηνών. Οι θετοί του γονείς ήταν η Κάρεν και ο Ντέιβιντ Ντέι.


23949172-7935587-mr_dorante_day_pictured_as_a_teenager_who_now_lives_in_queenslan-a-30_1580160998608.jpg

23949208-7935587-image-a-1_1580158538956.jpg


Όπως αναφέρει δημοσίευμα στη βρετανική Daily Mail ο 53χρονος Σάιμον Ντοράντε-Ντέι έχει πολλές φορές ισχυριστεί δημόσια ότι δόθηκε για υιοθεσία από την 18χρονη τότε Καμίλα Σαντ. «Η γιαγιά μου, η οποία ήταν στο προσωπικό της Βασίλισσας, μου είχε πει από την πρώτη στιγμή ότι ήμουν ο γιος της Καμίλας και του Κάρολου», εξηγεί ο Ντέι.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα ο 53χρονος κατέθεσε τα απαραίτητα χαρτιά στο Ανώτατο δικαστήριο και υποστηρίζει ότι η υπόθεσή του θα είναι «η πιο εκρηκτική που έχει ποτέ αντιμετωπίσει το Παλάτι».

«Τους έδωσα τελεσίγραφο πριν πάω στο δικαστήριο, αλλά δεν απάντησαν. Πρέπει να μάθω την αλήθεια», λέει ο ίδιος και συμπληρώνει ότι οι υπάλληλοι του δικαστηρίου γέλασαν μαζί του όταν κατέθεσε τα χαρτιά της υπόθεσής του. Η υπόθεση, όμως, βρήκε το δρόμο της και τώρα είναι στο Σίδνεϊ, όπου και πρόκειται να εκδικαστεί.


prince-charles-camilla-parker-bowles.jpg


Αυτό που ζητάει από το δικαστήριο είναι να υποχρεωθούν οι «γονείς» του να τον αναγνωρίσουν και προσθέτει ότι ο Κάρολος, η Καμίλα και η Ελισάβετ «πέρασαν χρόνια κρύβοντας την αλήθεια».

Ο Ντοράντε-Ντέι ανεβάζει συχνά στα social media, ποστ σχετικά με τις αξιώσεις του για αναγνώριση από τη βασιλική οικογένεια. Πρόσφατα έγραψε μια ανοιχτή επιστολή στο Χάρι και τη Μέγκαν, τονίζοντας τις ομοιότητες ανάμεσα στη δική τους υπόθεση και τη δική του. Ανεβάζει επίσης, συχνά, φωτογραφίες του εαυτού του και μελών της βασιλικής οικογένειας, τονίζοντας ότι υπάρχει ομοιότητα.



Με πληροφορίες από AthensVoice

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ