Η νέα εικόνα της Adele έχει ενθουσιάσει το διαδίκτυο

«Νιώθω περίεργα που η Adele δεν μοιάζει με την Adele».

Article featured image
Article featured image

Η εκρηκτική φωνή της και η λιτή σκηνική της παρουσία, ήταν τα δύο στοιχεία που έκαναν την Βρετανίδα τραγουδίστρια Adele να ξεχωρίσει, να βραβευτεί και να κατακτήσει μία εξέχουσα θέση στο παγκόσμιο καλλιτεχνικό πάνθεον.

Η 31χρονη τραγουδίστρια παρόλα αυτά, μη παρασυρόμενη από το κύμα επιτυχίας της, πριν λίγο καιρό και αφού έγινε μητέρα, αποφάσισε να αποτραβηχτεί από το προσκήνιο και να απολαύσει τη ζωή της, να ζήσει όπως θέλει και να επανέλθει όταν θα έχει πραγματικά κάτι να πει.

Πριν λίγες μέρες, στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, η τραγουδίστρια γιόρτασε την Πρωτοχρονιά με ολιγοήμερες διακοπές στην Ανγκουίλα παρέα με τον Χάρι Στάιλς και τον παρουσιαστή Τζέιμς Κόρντεν.



Φωτογραφίες από τις διακοπές της κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο δείχνοντας την τραγουδίστρια να χαμογελά, να είναι καλά ψυχολογικά και να απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στις ακτές του βρετανικού νησιού.

Ωστόσο εκείνο που σχολιάστηκε περισσότερο, εκτός από μερικούς ενθουσιασμένους φανς της που ευελπιστούν σε μια πιθανή συνεργασία της με τον Χάρι Στάιλς, ήταν η εμφάνιση της Adele, που φαίνεται να έχει χάσει πολλά κιλά, θυμίζοντας -όπως σχολίασαν πολλοί- ελάχιστα την παλαιότερη εικόνα της.


adele-1.jpg


«Ουάου, να μας πει το πρόγραμμα διατροφής της, δείχνει απίστευτη», «Δείχνει τόσο...διαφορετική, είναι παράξενο», «Δεν το πιστεύω πως αυτή είναι η Adele», ήταν μερικά από τα σχόλια των χρηστών.

adele-2.jpg


«Είναι οπωσδήποτε έτοιμη, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά, να προωθήσει μια νέα δουλειά της. Όλα δείχνουν πως αυτό θα συμβεί αργότερα φέτος. Πέρυσι είχε μια δύσκολη χρονιά και όπως έχει πει παλαιότερα, το να κάνει νέα μουσική είναι για εκείνη κάτι σαν ψυχοθεραπεία. Φαίνεται πως είναι πανέτοιμη να το μοιραστεί με τους θαυμαστές της», είπε πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ