Από ψηλά είσαι (ακόμα πιο) όμορφη

Εντυπωσιακά εναέρια πλάνα από την ιστορική μέρα που το πλήθος κατέκλυσε τους δρόμους της Αθήνας, αναμένοντας την ετυμηγορία για τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική Φωτογραφία: Στέλιος Μισίνας


Η 7η Οκτωβρίου 2020 είναι πλέον μια ιστορική μέρα. Είναι η μέρα που η δικαιοσύνη μάς εξέπληξε ευχάριστα, καταδικάζοντας τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση. Είναι, επίσης, η μέρα που χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν τους δρόμους της Αθήνας σε μια τεράστια αντιφασιστική διαδήλωση ενάντια στο εν λόγω μόρφωμα. Η απόφαση και τα γεγονότα που ακολούθησαν αυτής θα αποτελέσουν σίγουρα σταθμό. Εμείς θα κρατάμε πάντα στις καρδιές μας τη συγκίνηση, τον Παύλο, τη Μάγδα, τους Αιγύπτιους ψαράδες...

μάγδα.jpg



Μεταξύ άλλων, η φωτογράφος Μαριάνα Μπίστη ανήρτησε στο Facebook της ένα βίντεο με πλάνα που τράβηξε εκείνη τη μέρα από ψηλά, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Κατευθείαν από την καρδιά, με ευγνωμοσύνη και με βαθύ σεβασμό προς όλες και όλους όσοι στάθηκαν απέναντι και πολέμησαν ενάντια στη νομιμοποίηση της Χρυσής Αυγής, για πάνω από 5 χρόνια. Μια ιστορική μέρα για την Ελλάδα, τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ