Το Instagram γιορτάζει 10 χρόνια

Κι εμείς διαλέξαμε τους 10 λογαριασμούς που λατρεύουμε να ακολουθούμε!

Article featured image
Article featured image

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram-National Geographic


Ήταν Οκτώβριος του 2010, όταν το Instagram μπήκε για πρώτη φορά στη ζωή μας, για να στοιχειώσει έκτοτε τις μέρες και τις νύχτες μας! Influencer μπορεί να μην καταφέραμε να γίνουμε, αλλά το Instagram έγινε σίγουρα. Δέκα χρόνια μετά μετρά ένα δισεκατομμύριο χρήστες που ανεβάζουν καθημερινά 500 εκατομμύρια stories. What? Και όμως!

Όπως προσφάτως πληροφορηθήκαμε από νεαρά άτομα πρέπει τουλάχιστον να βγάλεις 30-50 φωτογραφίες, για να επιτύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα είναι άξιο να ανέβει στο προφίλ σου! Επίσης, αν ποστάρετε το πρόσωπό σας θα πάρετε σίγουρα like, ενώ -δώσε μεγάλη προσοχή τώρα- οι μέρες με το περισσότερο engagement είναι οι Τρίτες και οι Πέμπτες. Μας ευγνωμονείς μετά για τα extra tips (και likes)!

Επ’ ευκαιρία, λοιπόν, των γενεθλίων, εμείς μοιραζόμαστε σοφία και τους 10 λογαριασμούς που λατρεύουμε να ακολουθούμε.

1) National Geographic

Γιατί δεν κάναμε ταξίδια μακρινά και έτσι (τουλάχιστον) ταξιδεύουμε.



2) Check In Cyprus

Γιατί μάς κάνει Check In στα καλύτερα της Κύπρου.



3) People of Cyprus

Γιατί αγαπάμε όλους όσοι έχουν να πουν μια ιστορία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μέρος πρώτο Θα ‘ταν απόγευμα, λίγο προς το τέλος του καλοκαιριού, όταν αποφάσισα να κάνω μια βόλτα στο κέντρο της Λευκωσίας και να σβήσω τη μέρα με μια «παγωμένη» στο καφενείο 7 Κλειδιά. Τότε με πλησίασε ένας κύριος, όλο χαμόγελο, λεβέντικη κορμοστασιά και στυλ, από εκείνα που χάθηκαν σε μποέμικες εποχές που πλέον συναντάμε σε ταινίες εποχής. «Αν θα πιεις, να πιεις ΚΕΟ» μου είπε όλο σιγουριά και σταθερότητα στον τόνο της φωνής κι ας μην με είχε δει ξανά μπροστά του. «Γιατί;» του απάντησα, έτοιμη να αμφισβητήσω οποιαδήποτε προτροπή. «Γιατί εν η καλύττερη μπύρα», με αφόπλισε, χωρίς να χρειαστεί να αναλύσει μια λίστα από επιχειρήματα για βύνη και λυκίσκο. Ο κύριος Κωνσταντίνος Κούσιος, με την «παγωμένη» προτροπή του, παρήγγειλε δυο μπύρες ΚΕΟ και κάθισε στο τραπέζι. Κάποια στιγμή και αφού ακόμη δεν είχα καταλάβει ποια ιστορία κρύβεται πίσω από την επιλογή της συγκεκριμένης μπύρας, με ενημέρωσαν πως «ο κύριος Κούσιος, όπως τον θωρείς, εδημιούργησε μόνος του ένα μικρό μουσείο της μπύρας ΚΕΟ. Όι επειδή την αντιπροσωπεύει ή κάτι, αλλά επειδή εν μερακλής». Και κάπως έτσι βρέθηκα το φθινόπωρο σε μια νεοκλασική, τρόπον τινά, πολυκατοικία, δίπλα από το Αρχαιολογικό Μουσείο στο κέντρο της Λευκωσίας, να ακούω τη μοναδική ιστορία ζωής του Κωνσταντίνου Κούσιου από την Αμμόχωστο. Γύρω μας τα δεκάδες μπουκάλια και αντικείμενα με την επιγραφή της κυπριακής μπύρας συνέθεταν ένα σκηνικό σουρεάλ και ταυτόχρονα γοητευτικό, στο πλαίσιο ενός μουσείου, το οποίο δημιουργήθηκε καθαρά και μόνο από μεράκι και φαντασία ° ° ° 📷 Famous or not we all have a story to tell 📷 Discover the people of Cyprus and use #peopleofcyprus and @people.of.cyprus to see your photos reposted here 📷 Photo by @iliana.kx ✏️ Text by @iliana.kx ° ° ° #cyprus #peopleofcyprus #people #portraits #portraitoftheday #humanportraits #nicosia #aroundnicosia @aroundnicosia #downtown #myamazingcyprus #photooftheday #photography #oldtown #keo #keobeer #museum #beermuseum #cyprusummer #lifeincyprus #cypruslife #cyprus🇨🇾

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη People of Cyprus (@people.of.cyprus) στις



4) Well and Full

Γιατί αγαπάμε το φαγητό. Απλά, λιτά και απέριττα.



5) Ashley Graham

Γιατί είναι θεά!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

We’re not tired, you’re tired. 👀🧐 #6weeks

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) στις



6) Milperthusky

Γιατί είναι η πιο γλυκιά μούρη του διαδικτύου.



7) Yolanda Gampp

Γιατί αυτή η τύπισσα πήρε το εγχείρημα cake σε (πραγματικά) άλλο λέβελ.



8) In a relationship with freedom

Γιατί λέει ναι στα βιβλία, όχι στα όπλα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

The true secret of happiness lies in taking a genuine interest in all the details of daily life. Via Purlow

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη In a relationship with freedom (@in.a.relationship.with.freedom) στις



9) textsfromyourex

Γιατί είναι γεμάτο με αληθινά μηνύματα από αληθινούς πρώην!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Oh did it send itself??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Unspirational (@textsfromyourex) στις



10) CITY

Γιατί αν δεν παινέψεις το σπίτι σου... Ξέρετε!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τέτοια αυγή να μη μας ξημερώσει ποτέ ξανά: Άνοιξε τα παράθυρα, σήμερα μπήκε φως. Δυνατό, με ορμή και φόρα, από χιλιόμετρά μακριά. Από τη γη της Δημοκρατίας, από τον ολόφωτο Παρθενώνα. Ξέχνα τα χίλια μύρια κατασκότεινα πράγματα που γίνονται γύρω μας κι άσε να σε διαπεράσει, να σε γεμίσει με ενέργεια. Θα τη χρειαστείς αύριο, αλλά σήμερα γιόρτασέ το. Σήμερα κέρδισες μια μάχη. Σήμερα φώναξε και πανηγύρισε λες και είσαι παιδί της Μάγδας. Με τέτοιο σθένος, με τέτοια ικανοποίηση, με άπλετη και έκδηλη χαρά. Στο κάτω κάτω, αυτή, χρόνια τώρα σαν μάνα σου παλεύει. #ΗΜάναΌλωνΜας. Ο Παύλος και η Μάγδα σήμερα κέρδισαν μια μάχη για τον αδικημένο, για τον Αλβανό, για τον ξένο, για τον μετανάστη, για τον γκέι, για τους μαύρους, για τις μειονότητες, για την Ελένη, τον Βαγγέλη, τον Ζακ, τη Μαίρη Ρόουζ. Για εσένα, τον γιο σου, την κόρη σου, τον φίλο σου, τη σχέση σου, το μέλλον σου, το παρόν σου. Διαβάστε περισσότερα ακολουθώντας τον σύνδεσμο στο προφίλ μας.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CITY (@cityfreepress) στις

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ