«Νίκησα» [ΒΙΝΤΕΟ]

Η μουσικός Γεωργία Κόμπου, αντί για δελτίο τύπου, παρουσιάζει το νέο τραγούδι της μέσω ενός κειμένου - κατάθεση ψυχής.

Article featured image
Article featured image

Πιο κάτω αυτούσιο το κείμενο αλλά και το βίντεο του τραγουδιού της που μόλις κυκλοφόρησε:

Μέσα στο νοσοκομείο, στο κρεβάτι του πόνου, παλεύοντας με τον καρκίνο, έψαχνα μια θετική εικόνα για να μπορέσω να πιαστώ από πάνω της.

Μια απαλή, λαμπερή στιγμή μέσα στον χρόνο, παγώνοντας όλα όσα ένιωθα και να τα αντικαταστήσει με το «φάρμακο» της ίδιας της ζωής.

Την αγάπη για τη ζωή... Την ελπίδα να οραματιστώ τον εαυτό μου φωτεινό, υγιή και γεμάτο ζωή... Λες και καθάριζα από μόνη μου κάθε κύτταρο της ψυχής και του σώματός μου, με τα ίδια μου τα εσωτερικά χαμόγελα.

Έπιασα το μπουζούκι μου να γράψω μουσική αποτυπώνοντας τα χαμόγελά μου, φαντάζοντάς με υγιή, δυνατή, χαμογελαστή... με το μπουζούκι μου στο χέρι.

Σαν ένας στρατιώτης που ξεκινά για τον πόλεμο, μοναχικός... ο εχθρός να κρύβεται παντού, μπροστά του, αλλά να μη μπορεί να τον δει γιατί βρίσκεται μέσα στο ίδιο του το σώμα...

Η ίαση, σκέφτηκα, ίσως να ξεκινά και αυτή από το ίδιο μου το σώμα.

Ξανάπιασα το μπουζούκι μου και το ακούμπησα πιο κοντά στην καρδιά μου… Εκεί που φυλάω τις πιο ευαίσθητες μου χορδές και άρχισαν να πάλλονται μαζί του. Και αυτός ο συντονισμός εύχομαι να γίνει και η θεραπεία μου, η ΝΙΚΗ... αλλά και η θεραπεία κάθε αρρώστου που βρίσκει ακούοντας τη μουσική μου...

Να οραματιστεί μια λαμπερή εικόνα και να πιστέψει βαθιά στη δύναμη της ζωής... της πίστης, «ΝΙΚΗΣΑ».


Ερμηνεία: Παμπίνα Κοντέα

Μουσική: Γεωργία Κόμπου

Στίχοι: Άθως Χατζηματθαίου

Παραγωγή: «My concert recording studio» George Synnos

Final master: «At High-End Studio R-Mic» Athens «by Dr Makeys» ASCAP 2020 Record produced by Fm Records Athens 2020

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μουσικούς Alex Alexandrou (μπάσο) και Δημήτρη Ασιόγλου (βιολί) που έχουν παίξει αφιλοκερδώς σε αυτό το τραγούδι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ