Αντιμετώπισε την κλιματική αλλαγή με το πινέλο σου!

Αν είσαι από 12 μέχρι 18 και φοιτάς σε γυμνάσιο ή λύκειο της Κύπρου… αν σε απασχολεί η καταστροφή του περιβάλλοντος και θέλεις να γίνεις η αλλαγή που χρειάζεται αυτός ο κόσμος… τότε σήκωσε το πινέλο σου και δείξε σε όλους μας πόσο σημαντικό είναι να δράσουμε τώρα για αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής!

Article featured image
Article featured image

Ο Δήμος Στροβόλου και ο εκπαιδευτικός οργανισμός CARDET, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού μαθητικού Προγράμματος «Walk the Global Walk», διοργανώνουν διαγωνισμό αφίσας για μαθητές γυμνασίων και λυκείων.

Το θέμα του διαγωνισμού είναι ο Στόχος Βιώσιμης Ανάπτυξης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών 13 - Δράση για το κλίμα. Περισσότερα μπορείς να βρεις στην ιστοσελίδα του ΟΗΕ και στην ιστοσελίδα του προγράμματος Walk the Global Walk.

Τα έργα, σε μορφή σχεδίου ή/και σύντομων φράσεων, αφορούν την κλιματική αλλαγή, τις επιπτώσεις της για την τοπική κοινωνία αλλά και την ανθρωπότητα και κάλεσμα για δράση.

Υποβολή των έργων θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: [email protected] με τίτλο «Διαγωνισμός Walk the Global Walk», μέχρι τις 30 Οκτωβρίου, στις 12:00 το μεσημέρι.

Όροι:

  1. Προσανατολισμός: Πεδίο
  2. Όχι περισσότερες από 8 λέξεις
  3. Διαπιστευτήρια σε όλες τις δημιουργούς (ονόματα τάξεις)
  4. Διαπιστευτήρια στη Σχολική μονάδα που ανήκει η ομάδα
  5. Τα επιλεγμένα έργα θα τύχουν ελαφριάς επεξεργασίας από γραφίστα

Τα έργα θα αξιολογηθούν από επιτροπή που θα απαρτίζεται από μέλη του Δήμου Στροβόλου και τoυ οργανισμού CARDET και τα βραβευθέντα θα αναρτηθούν για 15 μέρες σε οδικές διαφημιστικές πινακίδες (adboard media) σε όλες τις πόλεις και κύριες οδικές αρτηρίες της Κύπρου με τα διαπιστευτήρια του/των δημιουργών και του σχολείου.

Το έργα επίσης θα παρουσιαστούν σε εκδηλώσεις στο Mall of Cyprus στη Λευκωσία κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Παγκόσμιας Εκπαίδευσης 16 -20 Noεμβρίου!

Η αλλαγή είναι στη σκέψη σου!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ