«Μόνο ο Ιησούς είναι πιο διάσημος από μένα»

Το 1966 ο John Lenon είχε δηλώσει πως οι Beatles είναι πιο διάσημοι και από τον ίδιο τον Ιησού, τουλάχιστον ο Donald Trump ήταν λίγο πιο ταπεινός.

Article featured image
Article featured image

Ενθουσιασμό προκάλεσε σε υποστηρικτές του στη Βόρεια Καρολίνα ο Ντόναλντ Τραμπ όταν σημείωσε πως μόνο ο Ιησούς Χριστός είναι πιο δημοφιλής από εκείνον.

Σε ακόμα μία πρωτοφανή δήλωση προχώρησε ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος παραδέχθηκε πως δεν είναι το πιο διάσημο πρόσωπο στον πλανήτη. Συγκεκριμένα, ο Τραμπ περιέγραψε έναν διάλογο που είχε με κάποιον σχετικά με το ποιος μπορεί να είναι πιο δημοφιλής από τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

«Κάποιος μου είπε τις προάλλες, ‘είσαι το πιο διάσημο άτομο στον κόσμο, μακράν’. Του απάντησα: ‘Όχι, δεν είμαι’ και με ρώτησε ποιος είναι πιο διάσημος. Του απάντησα ‘ο Ιησούς Χριστός’». Οι υποστηρικτές του ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και ο Τραμπ συνέχισε τονίζοντας πως δεν δέχεται καμία διαφωνία επί του ζητήματος.

Το Twitter έσπευσε να παραλληλίσει αυτή του τη δήλωση με εκείνη του Τζον Λένον, ο οποίος το 1966 είχε αναφέρει πως οι Beatles ήταν τότε πιο δημοφιλείς από τον Ιησού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ