Με οπαδούς τελικά οι όμιλοι των διοργανώσεων της UEFA

Τι αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ΚΟΠ.

Article featured image
Article featured image

Όπως ενημέρωσε χθες η UEFA, θα επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΟΠ:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA αποφάσισε να επιτρέψει την σταδιακή επιστροφή των φιλάθλων στις κερκίδες στους αγώνες των διοργανώσεων της.

Σύμφωνα με την απόφαση της UEFA, θα επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων ίση με το 30% της χωρητικότητας των Σταδίων στους αγώνες των ομίλων του Champions και του Europa League καθώς και στους αγώνες των Εθνικών ομάδων στο Nations League.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να ισχύσει αυτή η απόφαση, είναι οι τοπικές αρχές της κάθε χώρας να επιτρέπουν την παρουσία κόσμου στους αγώνες.

«Αυτή τη στιγμή, 27 χώρες στην Ευρώπη επιτρέπουν τη διεξαγωγή αγώνων με παρουσία κόσμου. Σε αυτές τις χώρες και οι αγώνες των διοργανώσεων της UEFA θα διεξάγονται με κόσμο. Στις δύσκολες στιγμές που περνούμε, είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε ελπίδα στους ποδοσφαιρόφιλους, φέρνοντας ξανά το ποδοσφαιρικό πάθος στη ζωή τους», δήλωσε ο Πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Σέφεριν.

Με τα σημερινά δεδομένα, η απόφαση αυτή, για την Κύπρο ισχύει για τον εντός έδρας αγώνα της Εθνικής μας στις 14 Νοεμβρίου με το Λουξεμβούργο για το Nations League, καθώς και τους τρεις εντός έδρας αγώνες της Ομόνοιας Λευκωσίας στους ομίλους του Europa League.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ